Ženy narozené ve znamení Ryb: Křehké krásky, které vědí, co od života chtějí

Ženy narozené ve znamení Ryb: Křehké krásky, které vědí, co od života chtějí
Zdroj: Pixabay
Nataša Gollová (*27. února 1912) byla hvězdou prvorepublikového filmového nebe a ženou mnoha talentů. Diváci si ji pamatují jako potřeštěnou Evu z komedie Eva tropí hlouposti.Krásná Elizabeth Taylor (*27. února 1932) patřila k největším hollywoodským hvězdám. Díky svůdnému pohledu a vosímu pasu se stala sexsymbolem své doby!Karolína Kurková (*28. února 1984) patří mezi nejúspěšnější české modelky. Spolupracuje s předními značkami jako je Chanel, Christian Dior či Versace.Rachel Weisz (*7. března 1970) je britská filmová herečka známá především z filmu Mumie. Za roli ve filmu nepohodlný získala v roce 2005 Oscara za nejlepšíženský výkon ve vedlejší roli.+ 6 fotek+ 7 fotek

Dvanácti hvězdným znamením právě začaly vládnout Ryby. Ženy narozené v Rybách na první pohled zaujmou jemným půvabem a klidnou povahou. Není divu, že se v tomto znamení narodila celá řada krásných hereček a modelek, od legendární Nataši Gollové až po hvězdnou Sharon Stone. A i když Ryba působí křehce, jde o ženu, která ví, co od života chce.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 20. 02. 2020 12:42

Osobnost ženy narozené ve znamení Ryb

Planetárním vládcem Ryb je tajemný Neptun. Ženy narozené ve znamení Ryb jsou velice přitažlivé a mají charisma. Pro muže jsou ztělesněním ženskosti a jemné krásy. Rády se zamilovávají, jelikož láska bývá smyslem jejich života. Dokáží být plné soucitu a nedělá jim problém se přizpůsobit situaci. Oceňují upřímnost a rády se obklopují hezkými věcmi. Mají silnou intuici, ale občas bojují s problémem sebeprosazení.

Křehká princezna i náročná manželka

Ryba okouzlí řadu mužů. Duševní souznění pro ni bývá víc než fyzická láska. Touží být ochraňována a hýčkána. Pro partnera může být těžké ji pochopit, jelikož je nevyzpytatelná a snadno zranitelná. Občas působí bezmocně a má tendence se protějšku zcela oddat. Touží po materiálním zabezpečení a neustálých projevech citů.

S kým to Rybě klape?

Ryby si skvěle rozumí se svým vodním protějškem Rakem, jelikož oba touží po romantické lásce. Rak bývá rodinný typ a dokáže Rybičce vytvořit silné zázemí. Když se potkají dvě Ryby, tak je velká šance, že spolu už zůstanou, jelikož dokáží vytvořit harmonický vztah. Ideální je, když je jedna Rybka dravá štika a druhá akvarijní krasavice. Štír v Rybě probouzí její nejhlubší přání. Erotická stránka v tomto případě funguje na jedničku. Dobrou volbou je také racionální Býk, který dává Rybě pocit jistoty.

Komu by se měla Ryba vyhnout?

Ryba je dvojité znamení, proto má komplikovaný vztah k Blížencům, jelikož se v takovém případě potkávají hned čtyři světy najednou. Hrozí, že Blíženec nedá Rybě dostatek času a ona proto rychle uplave. Lvi považují romantické představy Ryb za utopii, což může Rybku dost zranit. Ohnivý Střelec Rybu moc nechápe a připadá mu, že by ho samou láskou udusila.

Ryby a mateřství

Rybky jsou velice milující a obětavé maminky, které o své potomky pečují. Jsou schopné samy sebe upozadit až příliš, jen aby daly vyniknout své ratolesti. Bývají otevřené a podporují kreativitu dítěte. S dětmi sdílejí všechny jejich sny a bláznivá přání. Nebývají však ve výchově příliš důsledné.

Ryby a zdraví

Ryby mohou mít kvůli své vnímavosti oslabený imunitní systém. Je proto dobré, aby se pravidelně otužovaly a dbaly na dostatečný přísun vitamínu C. Bohužel mívají dispozice pro psychosomatická onemocnění, takže by se měly snažit udržovat v duševní pohodě a neměly by přejímat starosti druhých. Problémem bývá také dýchání a krevní cirkulace. Proti otokům pomůže pitný režim i léčivé bylinky.

Ryby a profese

Ryby potřebují práci, která má smysl a bude je naplňovat. Musí cítit, že dělají správnou věc. Jelikož Rybičky rády pečují o druhé, jsou z nich skvělé lékařky, zdravotní sestry či sociální pracovnice. Rybky patří mezi znamení, které se dokáže naplno věnovat charitativní práci. Mají skvělý smysl pro spravedlnost, takže se uplatní i jako právničky. Díky lásce k přírodě a všemu živému se rozhodně neztratí na poli ekologie.

Ryby a finance

Ryby bohužel nejsou nejlepší hospodářky a starost o peníze rády přenechávají svému protějšku. Nepatří však ani mezi znamení, které by rádo hýřilo. Finance jsou pro ně poměrně abstraktní veličina, která má sloužit k dělání radosti a pořizování hezkých věcí.

Ryby a sport

Ryby vynikají ve všech vodních sportech! Ideální je pro ně plavání či vodní aerobic. Vyhovuje jim také rytmické cvičení a tanec. Rybám však nejvíce prospěje pohyb, který vede k duševní rovnováze. Vyzkoušet by proto měly jógu, taiči nebo pilates.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články