Zimní slunovrat 2021: Komu přinese finanční hojnost a kdo by měl zapracovat na vztahu?

Zimní slunovrat 2021: Komu přinese finanční hojnost a kdo by měl zapracovat na vztahu?
Zdroj: Pixabay

V úterý 21. 12. 2021 odpoledne nastává zimní slunovrat. V témže momentě vstupuje Slunce do znamení Kozoroha, který vždy přináší změny a zároveň klid. Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 12. 2021 07:00

Už v úterý 21. 12. 2021 v 16:58 přichází slunovrat a zároveň s ním se podzim přehoupne do zimy. Je to také moment, kdy Slunce vstoupí do znamení Kozoroha a přinese s sebou rozvážnost, mír i ambice. Na co se mohou těšit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Otevírají se vám nové možnosti, a to zejména v pracovní sféře. Ještě před Vánocemi zvládnete uzavřít velmi důležitý kontrakt, který vás posune dál. Nesmírná finanční hojnost je na spadnutí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Bráníte se nové známosti, přestože uvnitř cítíte, že je to to pravé. Zkuste si ještě před svátky dát dárek a započněte tohle dobrodružství. Bude stát zato.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Velké změny, které do vašich životů energie slunovratu přináší, vám nedají spát. Možná se několik dní budete cítit nervózně a nejistě. Nakonec se však ukáže, že se vše děje pro vaše dobro.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Musíte se postavit za svůj názor a nenechat druhé, aby vám mluvili do života. Nemůžete být s každým zadobře, to akorát potlačujete sami sebe. Lidé vás mnohdy vnímají úplně jinak, než si myslíte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Velký projekt, který jste započali, sklidí zasloužený úspěch. Nesmíte se však do něj bát investovat svůj čas. Budete muset pracovat i ve chvílích, kdy se ostatní baví.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

S partnerem trávíte málo společného kvalitního času. Žijete vedle sebe jako dva cizinci a vášeň nikde. Zkuste se zamyslet nad tím, jak by se to dalo změnit a co pro to můžete udělat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V rodině zavládne napětí, vinu na tom ponesou zejména Vánoce. Někdo opět nedodržel dohodnuté a chce si vše dělat po svém. Měli byste se takovým diskusím vyhnout a udržet si pozitivní mysl.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Mohou na vás padnout mírné chmury, pocítíte osamělost. V konečném důsledku je to však dobře, protože už jste dlouho nevnímali, že věci ve vašem životě nejsou samozřejmost.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nevnucujte každému svůj názor, někdo o něj vážně nestojí. Raději se soustřeďte sami na sebe a dejte si život do pořádku. Vždyť vy víte, že bruslíte na tenkém ledě.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V otázkách lásky vůbec nejednáte racionálně. Snažíte se něčeho na poslední chvíli dosáhnout a při tom opomíjíte své potřeby. Mít partnera za každou cenu není řešení.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Během slunovratu pocítíte velmi silnou energii změn. Partner vás dokonce může tlačit do něčeho, co vám vůbec nebude příjemné. Otázkou je, co je jeho úmyslem. Zjistěte to.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pouštíte se do boje s větrnými mlýny. Včas byste měli rozpoznat, co řešit a co už nechat být. Tentokrát vyhrát vážně nemůžete a zbytečně ztratíte extrémní množství času.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články