Konec nechtěně rozmačkaným avokádům. Vypeckujte je pomocí primitivního triku!

7. prosince 2015
Daří se vám zralé avokádo připravit na kaši už při loupání, přestože jste ho plánovali porcovat úplně jinak? A co teprve odstraňování pecky, které ovoce „dorazí“ úplně? Po zhlédnutí instruktážního videa už nebudete outsiderem v kuchyni.

Daří se vám zralé avokádo připravit na kaši už při loupání, přestože jste ho plánovali porcovat úplně jinak? A co teprve odstraňování pecky, které ovoce „dorazí“ úplně? Po zhlédnutí instruktážního videa už nebudete outsiderem v kuchyni.

Postup je primitivní – nakrojte avokádo kolem dokola až k pecce, uchopte obě poloviny do rukou, v protisměru je otočte a oddělte. Opatrně sekněte nožem do pecky, pootočte ho a pecku jednoduše vyndejte. Voilà!

Zavří­t reklamu