Adam (28): Poprosil jsem přítelkyni, aby se oblékala atraktivněji. Její reakce mě zaskočila

Adam (28): Poprosil jsem přítelkyni, aby se oblékala atraktivněji. Její reakce mě zaskočila
Zdroj: Freepik

Být pro svého partnera atraktivní je v mnoha ohledech cílem každé ženy. Chodit dobře oblékaná není na škodu. Je hezké poslouchat, když vám partner řekne, že vám to sluší. Avšak Adam má se svojí novou přítelkyní úplně jinou zkušenost.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 12. 06. 2021 13:00

S Annou (25) jsme se poznali na konci října. Bylo to rande domluvené našimi kamarády. Mysleli si, že se k sobě budeme hodit. Já ze začátku nemohl souhlasit víc.

Sdíleli jsme společný zájem o výletování

Naše první rande proběhlo velmi dobře. Oba jsme sdíleli stejnou vášeň. Rádi jsme chodili na výlety, lezli po horách a cestovali. Během pandemie koronaviru nám bohatě stačila Česká republika a hned na první schůzce jsme si naplánovali výlet, na který spolu půjdeme. Nemohli jsme si sednou víc. „Konečně někdo, kdo se mnou sdílí chuť chodit,“ říkal jsem si.

Tak to pokračovalo dál. Skoro každý týden jsme vyrazili prozkoumávat nová místa. Jelikož zrovna začínal podzim a teploty byly opravdu nízké, chápal jsem, že je Anička pořád teple oblečená. Nenapadlo mě, že její styl oblékání se přehoupne i do jara a léta.

Pořád nosila kalhoty a dlouhé sukně

Na výlety vždy chodila v dlouhých kalhotách a bundě, to jsem jí nikdy nevyčítal. Byla zima a já sám bych také v kraťasech nešel. Ale dlouhé sukně a svetry zvolila, i když jsme se viděli doma. Vždy měla na sobě několik vrstev, ale ani tak jsem jí nikdy nic neřekl.

I přesto, že je tento rok teplotně podprůměrný, parných dní už bylo několik. Teploty na kraťasy nebo šaty rozhodně přišly. Když jsme spolu měli mít sraz, vždy jsem se těšil, že tentokrát z Aničky uvidím víc než jen zápěstí nebo kotník. Ona ale i v teplých dnech zarytě chodí celá zachumlaná. Mikinu si nesundá skoro nikdy, a když má přece jen tričko, tak jedině s rolákem.

Chtěl bych, aby chodila atraktivněji oblékaná

Jednou jsem to nevydržel a musel jsem se jí na její styl oblékání zeptat. „Není ti vedro, když pořád chodíš v mikině a dlouhých sukních? Vždyť je skoro třicet stupňů, nechtěla by sis na sebe vzít něco lehčího?“ zeptal jsem se jí. „Ne, nechtěla. Nemám ráda, když mě cizí lidi očumují. Nejsem žádná lehká holka,“ odsekla mi.

Svojí odpovědí mě trochu zaskočila. Přece kdyby si vzala kraťasy nebo sukni nad kolena, není to nic extra odvážného. A mně by se to navíc líbilo. Vzhledově je Anička opravdu krásná. Hezký obličej, hubená postava, ale všechno to skrývá pod několika vrstvami látky. Opravdu by se mi líbilo, kdyby si aspoň jednou kvůli mně vzala krátké šaty. Hned bych věděl, že o mě má zájem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články