Alena (32): Zamiloval se do mě dvacetiletý kluk. Mám z toho smíšené pocity

Alena (32): Zamiloval se do mě dvacetiletý kluk. Mám z toho smíšené pocity

Alena je matka samoživitelka a má dvouletého syna. Partner ji opustil, když mu oznámila, že je těhotná a od té doby byla na všechno úplně sama. Jednoho dne potkala Kubu. Líbila se mu a on jí také, jenže je o dvanáct let mladší.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 06. 2020 07:30

Když jsem chodila se svým přítelem Mírou, měli jsme takový výbušný vztah. Rozcházeli jsme se a zase dávali dohromady. Dvakrát mě podvedl, ale pořád jsme bez sebe nemohli být. Když jsem mu oznámila, že jsem těhotná, opustil mě. Tvrdil, že jeho dítě to určitě není a ať ho ani nezkouším kontaktovat. Byla to pro mě rána.

Trápila jsem se každý den. Neměla jsem s kým prožívat své těhotenství, volala jsem si s mámou, ale ta bydlí na Slovensku, takže jsme se moc nevídaly. Já jsem si musela najít garsonku, abych všechno zvládala finančně. Bylo to náročné. A když jsem porodila Štěpánka, plakala jsem střídavě dojetím a smutkem, že jsem sama.

Mladý zachránce

Máma za mnou přijela, ale nemohla být se mnou věčně a já byla připravená vše zvládnout. A ono to šlo. Někdy to mělo své výhody, že mě nikdo nepeskoval, že spím místo toho, abych uklízela, ale v noci jsem se cítila osamělá.

Jednoho dne se mi pokazilo auto a já sotva dojela do opravny. Přišel ke mně vysoký urostlý chlap, tak vysokého chlapa jsem snad ještě neviděla. Dali jsme se do řeči a já měla u sebe malého. Dělal na něj obličeje a když jsem se ho ptala, jestli má taky děti, tak se smál, že by rád, ale ještě to nestihl, protože mu je dvacet let. „Dvacet?“ vyjekla jsem. Vypadal, že je minimálně stejně starý jako já. Představil se jako Kuba a dal mi na sebe číslo.

Třeba nám to vydrží

Večer jsem mu napsala, jak se má a psali jsme si až do půlnoci. Popsala jsem mu svůj příběh a on říkal, že jsem působila strašně vyrovnaně a šťastně. Nakonec jsme si dali rande. Měla jsem z toho ale smíšené pocity. Jenže Kuba byl prostě skvělý. Držel kočárek a já si konečně připadala jako normální ženská. Pozvala jsem ho k sobě a když Štěpánek usnul, pomilovali jsme se.

Bylo to tak jiné, než jsem doposud znala. Choval se ke mně něžně a s úctou a na konci mi řekl, že se do mě zamiloval. Mně také není lhostejný, ale je strašně mladý. Měl by si ještě užívat. Nechci za rok zůstat zase sama. Ale Kuba řekl, že se mě nevzdá. Štěpánek se mu líbí, naučí ho prý rozumět autům a budou chodit na fotbal. Líbilo se mi, že takhle mluví a počítá s námi jako s rodinou, ale až mi bude padesát, už to tak růžové pro něj nebude. Zatím to nechávám otevřené a užívám si jeho lásku.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články