Anna (28): Vzala jsem si do společnosti podpatky. Přítel se za to se mnou rozešel

Anna (28): Vzala jsem si do společnosti podpatky. Přítel se za to se mnou rozešel
Zdroj: Freepik

Anna je velmi krásná žena. O to nepochopitelnější pro ni byl důvod, kvůli němuž se s ní její poslední přítel rozešel. Stačila silvestrovská párty a jejich vztahu byl konec.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 15. 01. 2022 12:00

Nikdy mi nepřišlo, že bych byla nějak abnormálně vysoká. Je pravda, že jsem o trochu větší než většina žen, ale mých 175 centimetrů mi nikdy nebylo na obtíž. Tedy až do chvíle, než mi můj poslední přítel oznámil, že se kvůli nim se mnou rozchází.

Náš vztah se vyvíjel slibně

Se Šimonem (30) jsem se seznámila před dvěma měsíci. Byl to super chlap, hodně jsme si rozuměli, měli podobné záliby, a proto nikdy nebyl problém najít téma k hovoru. Opravdu moc se mi líbil, a tak když náš vztah začal být vážnější, měla jsem z toho velkou radost.

Vídali jsme se opravdu často, nejméně jednou týdně. Buď jsme šli do restaurace nebo jsme skončili u jednoho z nás doma. Takhle mi to vyhovovalo a postupně jsem k Šimonovi začínala cítit víc než jen pouhou náklonost. Dokázala jsem si představit s ním dlouhodobě žít.

Ukončil ho až společný Silvestr

Bohužel jsem se ve svém závěru dost ukvapila. Náš vztah skončil záhy nato. Šimon mě pozval na oslavu Silvestra se svými kamarády. Dost jsem se na to těšila, už jsem dlouho nikde nebyla, a tak jsem se opravdu vyfikla. Oblékla jsem si krásné koktejlové šaty, které jsem si nedávno koupila, a vzala si boty na podpatku.

A právě ty se staly příčinou mého neštěstí. „Nechtěla by sis vzít jiné boty?“ zeptal se mě Šimon, hned jak mě uviděl. Nechápala jsem, proč se mě na to ptá. Nějak mi nedošlo, že by mu mohlo vadit, že bude o hlavu menší než já. I když nemám podpatky, je Šimon o několik centimetrů menší a s jehlami je náš výškový rozdíl ještě markantnější.

Mohli za to jeho kamarádi

Této skutečnosti si všimli i Šimonovi kamarádi a k mé smůle na to neustále měli narážky. „Měl by sis taky koupit podpatky, ať se své přítelkyni vyrovnáš,“ smáli se mu, když už byli trochu podnapilí. Jejich popichování pokračovalo celý večer. Já ani Šimon jsme si Silvestra vůbec neužili. Byli jsme z jejich poznámek podráždění a naštvaní.

Později, když jsme šli domů, naše špatná nálada vyvrcholila. „To sis nemohla vzít nějaké jiné boty, jak jsem tě žádal?“ vyštěkl na mě Šimon. „Vypadali jsme oba jako idioti,“ dodal. Každý jsme nakonec strávili noc jinde a od toho večera se mi Šimon neozval. Asi náš výškový rozdíl nepřekousl.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články