Antonie (38): V mládí jsem udělala něco, co mi teď ničí život. Bohužel se to nedá vzít zpět

Antonie (38): V mládí jsem udělala něco, co mi teď ničí život. Bohužel se to nedá vzít zpět
Zdroj: Freepik

Každý máme svého kostlivce ve skříni. Antonie jako mladá fotila akty, aby si vydělala nějaké peníze při studiích. Po dvou letech s tím sekla a vydala se na dráhu právničky. Jenže minulost ji brzy dohnala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 06. 2021 08:00

Když je člověk mladý, dělá různé věci a nepřemýšlí nad tím, jestli ho ovlivní i v budoucnosti. Jako studentka jsem si chtěla trochu přivydělat. Přijala jsem nabídku, která mi s tím výrazně pomohla.

Potřebovala jsem peníze

V osmnácti jsem si nepřála nic jiného, než se odstěhovat od rodičů a žít podle svého. Jak naivní jsem byla, když jsem si myslela, že to bude jednoduché. Navíc jsem chtěla studovat vysokou školu, ale musela jsem i pracovat, abych utáhla nájemné. Na konci každého měsíce mi zbývalo sotva pár stovek korun.

Zoufalá situace trvala přes půl roku a vidina lepších zítřků byla v nedohlednu. Už jsem si pohrávala s myšlenkou, že se minimálně po dobu studií vrátím k rodičům. Bylo pro mě ovšem dost obtížné sklopit uši a přiznat tátovi a mámě, že měli pravdu, když říkali, že život je někdy sakra těžký. Slíbila jsem si, že to zkusím ještě měsíc vydržet a mezitím třeba najdu lépe placenou práci.

Což se vlastně stalo. Šla jsem na koupaliště s kamarádkou, která mě přivedla k zajímavé myšlence. Tvrdila totiž, že moje krásná postava a roztomilý obličej by měly zdobit stránky časopisů. Zašla tak daleko, že mi dala kontakt na svého známého, který údajně fotil. ,,Zkus to, třeba budeš mít štěstí. Navíc je to velmi dobře placené,“ dodávala mi odvahu.

Fotila jsem erotické snímky

Vlastně jsem od toho nic nečekala, ale říká se, že zkusit se má všechno. S Robertem jsme si dali schůzku, kde jsme probrali možnosti. Dlouho si mě prohlížel a nakonec konstatoval, že bych se hodila pro erotické akty. Druhý den mě pozval do svého ateliéru. Chtěl po mně, abych se fotila do půl těla nahá. Zprvu jsem se toho bála.

Udělal na zkoušku pár snímků a řekl: ,,Máš ohromný potenciál. Takové akty jsou terno. O peníze se neboj, ty se ti jen posypou.“ To pro mě bylo to nejdůležitější. Hlavně, že se nemusím vracet k rodičům. Nakonec jsme rozjeli velké focení. Nešlo o nemravné fotografie, nýbrž o umělecká díla.

Fotografie šly do pánských časopisů a na internet. Když jsem dostala první honorář, okamžitě jsem pochopila, že to nesmím vzdát. Živila jsem se tím další dva roky. Za tu dobu jsem si našetřila víc než dost. Jednoho dne mi Robert nabídl, abych fotila odvážnější snímky. I přes vidinu vysokého výdělku jsem to odmítla.

Manžel mě soudí za minulost

S focením jsem sekla ze dne na den. Bylo to skvěle načasované. Mohla jsem v klidu dostudovat. Peněz na účtu bylo dost. Sotva jsem získala titul, zahájila jsem novou životní etapu. Nastoupila jsem do advokátní kanceláře. Postupně jsem zapomínala na svoji minulost. Po čase jsem se seznámila s Daliborem (43). Roky jsme spolu žili, pak se vzali a založili rodinu.

Máme spolu dvě krásné děti, za které bych položila život. I když je Dalibor trochu puritán, je to muž přesně pro mě. Teď, když jsem dosáhla všeho, o čem jsem kdy snila, o to možná přijdu. Kostlivec z minulosti vypadl ze skříně. Dalibor je v šoku z toho, čím jsem si na studiích přivydělávala. Žádné vysvětlení pro něj není dostačující. Vidí to tak, že jsem mu roky lhala, a ještě se ukazovala nahá. Za měsíc máme první rozvodové stání.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články