Barbora (31): Tchyně mi svedla mladšího bratra. V životě by mě nenapadlo, co udělá potom

Barbora (31): Tchyně mi svedla mladšího bratra. V životě by mě nenapadlo, co udělá potom

Barbora si chtěla užít perfektní svatbu, na kterou bude dlouho vzpomínat. Nečekala, že její tchyně všechno okoření natolik, že na to nezapomene nikdy. A svatbou to zdaleka nekončí!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 06. 2022 13:00

Když jsme s Bořkem (32) chystali svatbu, všechno muselo být perfektní. Už několik let se nebavil se svou matkou, takže jsme ani nečekali, že by měla dorazit. Pozvánku samozřejmě dostala. Jaké bylo překvapení, když se dva dny před svatbou Milena (57) objevila u našich dveří se slovy: „Přeci jste mě pozvali, ne?"

Nevěděla jsem, co se mezi nimi stalo

Mami, proč jsi nedala alespoň vědět?" kroutil hlavou Bořek. „Hele, chtěli jste mě tu... jsem tu. Musela jsem kvůli tomu přiletět až z Londýna. Mám tam teď novou známost," mrkla na něj. Bořek tenhle její život nenáviděl. Bylo v něm místo pro spoustu chlapů, ale ne pro něj, jejího syna.

Celý život ho vychovával otec, zemřel ale, když bylo Bořkovi dvanáct let. Dalších šest let, které strávil na cestách se svou matkou, představuje fázi jeho života, o které nemluví. Jakmile byl plnoletý, zařídil si život podle svého a s matkou přerušil kontakty. Většinou přijela jednou za rok, na narozeniny nebo Vánoce, víc nic. „Je to tak lepší," říkával. Nikdy mi nevysvětlil, co se mezi nimi opravdu stalo.

Tchyně se vyspala s mým bratrem

Když došlo na den D, moje tchyně Milena lítala všude možně a tvářila se jako nejdůležitější osoba celé svatby. „Jsem tak vděčná, že tu můžu být," říkala mi v sexy krátkých šatech a s rudou rtěnkou na rtech. Naučila jsem se to ignorovat. Soustředila jsem se na Bořka a další hosty. „Teda, ta Bořkova máma je sexy," prohlásil můj mladší bratr Tadeáš. „Vzhledem k tomu, že je ti 23 let, myslím, že jsi mimo její ligu," zasmála jsem se. „To se ještě uvidí!" mrknul na mě brácha. Dál jsem tomu už nevěnovala pozornost.

Obřad proběhl v romantickém duchu, všechno bylo perfektní. Když se večer začala bujará zábava, odebrala jsem se na toaletu. Právě tam jsem načapala svého bratra s tchyní in flagranti. Ve vášnivé chvíli, polonahé a v evidentním spojení. „Co to!?!" vykřikla jsem.

Strejda, nebo dědeček?

Utekla jsem zpátky do sálu, našla Bořka a říkám mu: „Tvoje máma si to rozdala s mým bráchou!" Asi jsem mluvila dost nahlas, protože se na nás otočilo i několik tančících hostů. Bořek se v tu chvíli začal hrozně smát. Nakonec to dopadlo tak, jak by nikdo nečekal. Můj mladší bráška si skutečně začal s jeho mámou, z čehož se mi doteď vlastně otvírá kudla v kapse.

Bořkovi to ale přineslo něco, v co ani nedoufal. Mámu zpátky do života. Teď bydlí nedaleko a pravidelně nás navštěvuje. Jen nám trochu nehraje fakt, že můj bratr ji požádal o ruku. A já jsem těhotná. Tak nevím, co bude, strejda, nebo dědeček?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články