Beáta (26): Na romantické dovolené zaklepala příteli na rameno krásná slečna. Šokovalo mě, kdo to je

Beáta (26): Na romantické dovolené zaklepala příteli na rameno krásná slečna. Šokovalo mě, kdo to je
Zdroj: Freepik

Beáta dostala od Lukáše k Vánocům luxusní zájezd k moři. To však ještě netušila, co ji na dovolené čeká za překvapení a jak rychlý bude její návrat domů.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 11. 2021 13:00

S Lukášem jsme se scházeli už více než rok. Věděla jsem, že je úspěšným manažerem ve stavební firmě, má nádherné auto a spoustu práce. U něj doma jsem nikdy nebyla. Na začátku vztahu jsme si nastavili naše schůzky tak, že on jezdil za mnou. Brala jsem to jako jeho vstřícnost a nenapadlo mě, že je to varovný signál.

U večeře mu zaklepala na rameno krásná slečna

Druhé společné Vánoce jsem od něj dostala zájezd k moři s odletem pár dní po svátcích. Byla jsem naprosto ohromená a těšila se na skvělou dovolenou. Kdybych věděla, co přijde, zřejmě bych se těšila o dost méně.

Když jsme přiletěli do luxusního resortu, vše bylo dokonalé. Romantické západy slunce, moře a perfektní servis. Užívali jsme si úžasné pohody, když při jedné večeři zaklepala Lukášovi na rameno nádherná slečna. Myslela jsem, že je to někdo místní, když tu ta fešná ženská pronesla: "Ahoj, lásko. Jsi překvapený?"

Prozradil mi, že má snoubenku

V ten moment jsem upustila skleničku. "Promiňte, kdo jste?" odvážila jsem se zeptat do hrobového ticha. "Jsem Lukášova snoubenka. Právě teď je údajně na mimořádné konferenci k finančním výsledkům firmy. Říkám to správně?" podívala se na něj a smála se takovým zvláštním zlým způsobem. Lukáš ani nedýchal.

Slovo "snoubenka" jako by se mi vypálilo do srdce. Utekla jsem na lehátko na pláži a koukala do tmy. Ani jsem nebrečela. Strašný šok provázelo nutkání někomu zavolat, ať mě okamžitě dostane domů. Bála jsem se vrátit do společného pokoje. Bála jsem se vrátit na večeři, kde byli oni. Co si ona myslí o mně? Že jsem nějaká bokovka?

Byla jsem pro něj jen milenka

Lukáš mě našel. Sklopená hlava naznačovala, že se jeho typická dominance někde ztratila. "Promiň," řekl jen. "Lukáši, co sis myslel? Můžeš mi sakra říct, co to má znamenat? Je ta holka tvoje snoubenka?" křičela jsem. "Je," hlesl. V tu chvíli se mi zlomilo srdce na milion kousků.

Slzy mi tekly po tváři a cítila jsem jen obrovskou bolest. "Jsem jen milenka," zašeptala jsem. "Počkej, takhle to není. Já tě nikdy jako milenku nebral, chtěl jsem, abys byla šťastná," blekotal. "Šťastná? Takže ses neměl v plánu oženit? Chystal ses odejít a být se mnou?" vzlykala jsem. "No...," pokrčil rameny. Víc neřekl a ani nemusel. Vše bylo jasné.

Ještě ten večer jsem odjela do jiného hotelu, přespala tam a ráno odletěla do České republiky. Už nikdy jsem se s Lukášem neviděla. Jestli ještě jednou chlap bude tajit, kde bydlí, nebo bude odmítat dávat společné fotky na sociálních sítě, ačkoliv jindy tam sází každé jídlo, dám si větší pozor.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články