Evelína (39): O dceru jsem nechtěla přijít. Na mou hru však nepřistoupila

Evelína (39): O dceru jsem nechtěla přijít. Na mou hru však nepřistoupila
Zdroj: pixabay.com

S manželem Hynkem (42) jsme se brali před sedmnácti lety. Hynek byl vždycky pohodář, ale já se porodem naší dcery Klárky (11) změnila. Když se narodila, byla jsem plná hrdosti a radosti, ale zároveň jsem začala být hysterická a přehnaně opatrná. Bohužel jsem udělala chybu, za kterou teď pykám.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 12. 05. 2020 08:00

Hynek mi jednoho krásného dne oznámil, že se chce nechat rozvést. Nepřekvapilo mě to, protože jsme si poslední dobou příliš nerozuměli, přesto jsem byla nešťastná. Jediné o co mi šlo, bylo štěstí naší milované dcery, a aby byla v mojí péči.

Manžel se odstěhoval a mě čekaly náročné chvíle. Než rozhodl soud, brával si Klárku na víkendy a já trpěla. Nechtěla jsem, aby se s ním vídala. Trpěla jsem paranoiou a myslela si, že ji navádí proti mně. A tak jsem zvolila otřesnou strategii. Klárce jsem navykládala, že jí táta nemá rád, a když před soudem řekne, že se o ni špatně stará, koupím jí, co bude chtít.

Špatná strategie mě stála dceru

Klárka na mou hru nikdy nepřistoupila a všechno tátovi pověděla. Manžel byl hodně naštvaný, a řekl mi, že u soudu všechno řekne a bude žádat o svěření Klárky do své péče. Všechno nakonec dopadlo podle manžela. A já si uvědomila, jak velkou chybu jsem udělala. Přišla jsem o všechno! Klárku mohu vídat pouze pár dní v měsíci. Jsem na dně! Chtěla bych požádat manžela, zda bych mohla vídat dceru častěji, ale hrozně se bojím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články