Hubert (36): Vždycky mi velmi záleželo na vzhledu. To jsem ještě netušil, koho jednou budu mít doma

Hubert (36): Vždycky mi velmi záleželo na vzhledu. To jsem ještě netušil, koho jednou budu mít doma
Zdroj: Freepik

Hubert se nachází v prekérní situaci. Jeho manželka už ho nepřitahuje. Chtěl by jí nějakým způsobem říct, aby o sebe znovu začala pečovat. Ale když to zkusil naposled, nepovedlo se to zrovna podle jeho představ.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 20. 09. 2021 10:00

S manželkou Madlou (33) jsme svoji přes šest let. Když jsme spolu začali chodit byla to sexy kočka. Všichni kamarádi mi ji záviděli. Blonďaté vlasy, krásné oříškové oči a nohy vedoucí až do nebe. Kudykoli prošla, všichni se za ní otáčeli a měli pro to dobrý důvod. Věděl jsem, že ji chci už od prvního momentu, co jsem ji spatřil. Prostě musela být moje.

Vždy jsem kladl velký důraz na vzhled

Neměl jsem problém navázat s ní kontakt. Sám nejsem žádný Quasimodo a spoustu žen dokážu nalákat na svůj vzhled. Ten mi rozhodně není lhostejný. Celý život se řídím heslem Šaty dělají člověka. Snažím se proto vždy vypadat reprezentativně, nikdy bych nevyšel z domu jen v teplákách. Byla by to v mých očích ohromná ostuda.

Proto mi bylo jasné, že je pro mě Madla ideální partnerkou. Vždy chodila krásně oblečená, nalíčená a velmi jsme se k sobě hodili. Častokrát mi ve firmě říkali: „Vy jste tak krásný pár! Jako z nějaké reklamy.“ Když jsem to slyšel, dmul jsem se pýchou a těšil se na to, jak budou vypadat naši potomci.

Dlouho se nám nedařilo počít dítě

A tady nastal náš první problém. Pro Madlu bylo obtížné otěhotnět. Nikdy jsme se nedozvěděli, na čí straně byla chyba, ale o dítě jsme se snažili skoro čtyři roky. Když Madla nakonec otěhotněla, byli jsme v sedmém nebi. Konečně se dočkáme vysněného dítěte. Moc jsme se na něj těšili.

Průběh těhotenství byl pro Madlu opravdu těžký. Velmi se bála potratu, a proto skoro celých devět  měsíců proležela. Chutě na sladké, slané nebo kyselé jí rozhodně neprospívaly. V podstatě celé těhotenství projedla a velmi silně se držela zásady, že teď musí jíst za dva. Nakonec přibrala naprosto neuvěřitelně.

Partnerka o sebe přestala dbát

Už je to rok, co se nám narodil syn Oliver a s Madlou to šlo z kopce. Po šestinedělí skoro nezhubla a z mojí štíhlé dlouhonohé blondýny zbyl už jen sen. Stejně tak na sebe přestala dbát. Když jdeme s Oliverem v kočárku na procházku, nenalíčí se, krásně se neobleče. Vezme si tepláky a vytahanou bundu.

Naposledy jsem to už nevydržel. „Co kdybychom někoho v parku potkali? Víš, že moji klienti jsou lidé na úrovni, požadují po mně taky nějaký standard. Nechtěla by sis vzít šaty?“ zeptal jsem se jí. A to jsem neměl dělat. Začala na mě řvát tak, že si to za rámeček rozhodně nedám. Nakonec mě i Olivera vyhodila ze dveří, ať si jdeme na procházku sami, když se za ni stydím.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články