Ilona (40): Manžel mě načapal při milování s kamarádkou. Místo scény se k nám přidal

Ilona (40): Manžel mě načapal při milování s kamarádkou. Místo scény se k nám přidal
Zdroj: Pixabay

Ilona měla šest let sexuální vztah se svojí kamarádkou. Dařilo se jí to tajit před manželem, o kterém si myslela, že by pro ně neměl pochopení. Jednoho dne odjel na služební cestu. Ilona pozvala milenku k sobě a chtěly si užít.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 06. 2021 10:00

Tajila jsem to před manželem dlouhých šest let. Jeden jeho předčasný návrat ze služební cesty ovšem zapříčinil to, že jsem byla po letech odhalena.

Poprvé jsem dostala chuť na milování se ženou

Celé to vzniklo před téměř sedmi lety. Kamarádka Marie pořádala rozlučku se svobodou. Obrážely jsme bary a diskotéky a alkohol tekl proudem. Měly jsme objednaný hotel v centru města, kde jsme nakonec popíjely až do rána. Bylo nás sedm dobrých kamarádek. Znaly jsme se léta letoucí. Posilněné alkoholem jsme se bavily i o sexu.

Každá z nás pootevřela své soukromí a intimní chvíle z ložnic. Lucka pak převyprávěla svůj první erotický zážitek se ženou. Její líčení bylo tak barvité a vzrušující, až jsem na to sama dostala chuť. Moje jiskra v očích byla pro Lucii jasným signálem. Toho večera jsme se spolu trochu pomazlily. Slíbily jsme si, že to bude naše tajemství.

Za pár dní mi ale Lucie napsala email, kde mě pozvala k sobě domů pod záminkou filmového večera. Její přítel Pavel nebyl doma a ona údajně nechtěla být sama. Celé to ale bylo jinak. Chtěla mě zasvětit do lesbického sexu. Po vypití láhve vína se mě nesměle zeptala: ,,Chceš to se mnou zkusit?“ A políbila mě. Netušila jsem, zda by to bylo něco pro mě, ale automaticky jsem jí polibek oplatila.

Šest let jsem udržovala poměr s kamarádkou

Její prsty byly tisíckrát něžnější a šikovnější než ty manželovy. Pod jejím vedením jsem dosáhla bouřlivého orgasmu. Lucie mě navigovala, jak to má ráda. Musím říct, že se mi to s ní fakt líbilo. Přeci jen my ženy jsme citlivější. Stalo se z toho pravidlo. Každý čtvrtek jsme se scházely u ní doma, protože Pavel měl zpěv.

Někdy se stalo, že nám to nevyšlo. Nicméně při dalším setkání jsme si to patřičně vynahradily. Náš milostný vztah se táhl dlouhých šest let. Během toho jsme si pořídily pomůcky. Vibrátor a naše oblíbené venušiny kuličky. Za celou dobu se stalo jen párkrát, že bych pozvala Lucii k nám. Manžel Filip moc nikam nechodil. Akorát čas od času jezdil na služební cesty.

Když jednoho dne přišel s tím, že musí odjet na tři dny do Ostravy, už jsem měla jasno, co budu dělat. Hned jsem žhavila dráty a volala Lucce. Měly jsme pro sebe krásné tři večery. Co nakecala doma Pavlovi, to nevím. První večer jsme si náramně užily. Bylo to pro nás obě úžasné zpestření. I když se mi sex s Filipem líbil, s Luckou to bylo více vášnivé a emoční.

Manžel se k nám přidal

Druhý večer jsme se pěkně rozparádily. Naložily jsme se do vany, pak následovala masáž éterickým olejíčkem. Aby to, co mělo klouzat, také klouzalo. Roztáhly jsme si sedací soupravu a proplety svá naolejovaná tělíčka. Lucie vytáhla vibrátor a zajela s ním do mě. Byla jsem tak vzrušená, že mi uniklo chrastění klíčů v zámku.

Krve by se ve mně nedořezal, když jsem spatřila Filipa, jak vykuleně stojí ve dveřích. Já ležela s roztaženýma nohama s vibrátorem v klíně a vedle mě nahá Lucie. Trapná situace trvala neskutečně dlouho. Než ze mě něco vypadlo, Filip už byl svlečený a lehal si mezi nás. Na nic se neptal a přidal se k nám. Mně v tu chvíli nevadilo, že líbá moji kamarádku. Náš sexuální život je zase o něco pestřejší.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články