Jana (31): Ve snu jsem se milovala s duchem a byl to můj nejlepší zážitek. Kam se na něj hrabe přítel

Jana (31): Ve snu jsem se milovala s duchem a byl to můj nejlepší zážitek. Kam se na něj hrabe přítel

Jana má za sebou zvláštní zážitek, na který nemůže přestat myslet. Milovala se ve snu s duchem, a jak sama přiznala, bylo to tak živé, že nic lepšího nepoznala. Dokonce ani s partnerem ne.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 22. 01. 2021 18:00

Vyprávěla jsem nedávno svůj noční zážitek kamarádkám a všechny se mi smály. Myslely si, že jsem přepracovaná a chybí mi sex, ale tak to není. S partnerem spolu spíme normálně, já teď ale poznala něco lepšího.

Potřebuji mít svůj prostor

S Ondrou spolu ještě nebydlíme, i když u sebe přespáváme celkem často. Jsem ale ráda, že mám svůj prostor, a zatím na tom nechci nic měnit. Takže když jsem v noci sama usínala, stalo se mi něco nevšedního a nemohu na to přestat myslet. Milovala jsem se totiž ve snu s duchem.

Nejlepší sen mého života

Šla jsem spát jako obvykle kolem půlnoci, nebyl ani úplněk nebo něco mimořádného, prostě obyčejný čtvrtek. Jsem zvyklá si před spaním ještě číst na internetu, takže jsem to dělala i tehdy. Když už jsem měla těžké oči, mobil jsem odložila a usnula jsem.

Zdálo se mi, že kdosi klepal na dveře, a než jsem se zvedla, už seděl u mé postele. Neumím si vybavit jeho tvář, protože pořádně nebyla vidět, všude bylo zvláštní teplé světlo a já jsem cítila, že jsem v bezpečí. Pak to začalo. S tím mužem jsme nemluvili, přesto jsem věděla, co mi říká a proč přišel.

Chci to ještě zažít

Strašně jsem si přála vidět, jak vypadá, ale i když na mně ležel, nedokázala jsem ho pořádně chytit ani si ho prohlédnout, prostě jsem ho jen cítila. Cítila jsem, jak mě hladí po stehnech a jak do mě proniká. Největší zážitek byl ale ke konci.

Zřetelně jsem na svých rtech cítila ty jeho, a když je přesunul dolů, zaplavila mě obrovská vlna rozkoše, až jsem křičela blahem. Pak jsem se probudila a nemohla jsem se z toho vzpamatovat. Vím naprosto jistě, že jsem se milovala s duchem, protože takový orgasmus jsem nikdy v životě nezažila a na prostěradle to bylo opravdu vidět. Nejsem blázen a nestydím se za to.

Chci to s ním ještě zažít, ať už je to kdokoliv, a dokonce jsem kvůli tomu řekla Ondrovi, aby nejezdil, že se necítím dobře. Do postele chodím už v devět večer a čekám, kdy se to zase stane. Zatím se to neopakovalo, ale já věřím, že se mi o něm bude opět zdát.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články