Jana (35): Švagr mě vydírá. Měla jsem s ním úlet, teď mě chce zničit

Jana (35): Švagr mě vydírá. Měla jsem s ním úlet, teď mě chce zničit
Zdroj: Freepik.com

Jana je vzorná manželka a maminka dvou dětí. S manželem má krásné manželství. Bohužel podlehla švagrovi, který jí nadbíhal a teď jí dělá ze života peklo.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 05. 05. 2020 08:29

Manžela Honzu jsem potkala, když mi bylo dvacet let. Rok jsme jen randili, pak jsme spolu začali bydlet, přišla svatba, první dítě, druhé dítě a byt jsme vyměnili za rodinný dům. Jeho bratr Tomáš bydlel hned vedle nás, protože oba pozemky bratři zdědili po rodičích. Tomáš žil sám. Neměl děti, byl učitel, samotář a morous. Sotva mě pozdravil, a i přes veškerou snahu jsem s ním nenašla společnou řeč. Kritizoval moji postavu po dětech a smál se, když mi něco nešlo.

Konečně se změnil

V létě jsem často chodila na zahradě jen v plavkách a viděla jsem, jak mě pozoruje zpoza plotu. Někdy ještě vykřikl: "Ta naše Jana, jak ta se nese." Začala jsem ho mít plné zuby a jednou jsem si to s ním šla vyříkat: "Co máš za problém? Pořád mě jen kritizuješ!"

Koukal na mě a řekl, že to napraví. A od té doby byl skutečně úplně jiný. Začal s námi trávit více času a když šel kolem mě, tak mě plácnul po zadku nebo pohladil po vlasech. Myslela jsem, že schválně zachází do extrému, ale měla jsem radost, že máme konečně lepší vztah.

Osudný víkend

Jednou o víkendu vzal Honza oba syny na chatu a já byla doma sama. Tomáš na mě volal, ať přijdu, že budeme grilovat. Pili jsme, smáli se a povídali si o všem. Když byla tma, navrhl, že se vykoupeme v jeho nafukovací vířivce na zahradě.

Posilněna alkoholem jsem souhlasila a zvedla se, že si půjdu pro plavky. Zastavil mě se slovy, že on plavky nenosí a budeme oba bez nich, beztak je tma. Vířivka byla krásně teplá, Tomáš úplně ztichl a přestal se bavit. Ptala jsem se, co se děje, ale neodpovídal mi. Sedla jsem si blíž, aby se mi svěřil. Podíval se na mě a začal mě líbat. Rukou se dotkl mého stehna a zeptal se: "Mám přestat?" Neřekla jsem ani slovo. Začali jsme se milovat. Takovou vášeň jsem dlouho nezažila.

Když bylo po všem, běžela jsem domů. Měla jsem strašné výčitky. Ráno přijel manžel s dětmi a já se snažila být v klidu. Vtom zaklepal Tomáš. "Ahoj všichni, jak jste si to užili? My si to s Janou užili moc!" Krve by se ve mně nedořezal. Ale Honza se smál a vyprávěl, jak chytali ryby.

Nastalo mi peklo

Od té doby byl Tomáš u náš téměř každý den. Vždy utrousil nějakou poznámku: "Tak co, Janičko, už jsi to Honzovi řekla?" Vyděšeně jsem koukala, Honza nechápal a Tomáš si vždy vymyslel nějakou hloupost. Jednoho dne ke mně přišel až do ložnice a řekl: "Tak podívej se! Buď se mnou budeš spát, nebo Honzovi všechno řeknu!"

Prosila jsem ho, ať mi neničí rodinu, že to byl opilecký úlet. Ale vyhrožoval víc a víc. Bála jsem se, že o Honzu přijdu, a tak jsem se s Tomášem zase spustila a doufala, že mu to bude stačit. Nestačilo. Vyhrožuje mi, že mě zničí, že se budu muset odstěhovat, každý večer mi od něj chodí esemesky. Spím s ním pravidelně a jsem psychicky úplně na dně. Honzovi se bojím říct pravdu a Tomáš mě drží v šachu. Jak tohle může skončit?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články