Karel (32): Manželka ztratila po porodu chuť na milování. Vůbec nevím, co s tím

Karel (32): Manželka ztratila po porodu chuť na milování. Vůbec nevím, co s tím

Karel řeší svízelnou situaci v ložnici. Jeho žena nedávno porodila a od té doby nemá chuť na sex. Přestaly na ni platit osvědčené finty. Karel nyní zvažuje, co bude dělat dál.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 04. 2021 16:30

S manželkou Terkou (30) jsme měli vždycky spokojený vztah. Byla to holka do nepohody. Ke štěstí nám chybělo jen děťátko. Což se nám nakonec také vyplnilo.

Sex jsem měli i během těhotenství

Terka o dětech mluvila už po třech letech našeho vztahu a já jsem se tomu také nebránil. Chlap to má vždycky trochu jinak než žena. Takže jsem měl pořád pocit, že můžeme ještě počkat. Ve chvíli, kdy se vám narodí dítě, se věci změní. Terka se dušovala, že jediná změna, která nastane, bude ta, že budeme tři.

Když mi jednoho dne řekla, že je těhotná, byl jsem vlastně rád. Co víc si přát než mít dítě s tou nejlepší ženou pod sluncem? Těhotenství Terce na kráse neubíralo. Naopak, kvetla jako růže. Nějaké to kilo měla sice nahoře, ale nic hrozného. Pořád jsme měli pravidelně sex.

Nevěřil jsem, že by mě to mohlo bavit, když měla tak veliké břicho. Jenže mě to bavilo. Bylo to velmi vzrušující. Porod se ovšem nekompromisně blížil a bohužel neproběhl podle představ mé ženy. Byl zdlouhavý a bolestivý. Terka má poměrně úzkou pánev, takže se u toho velmi nadřela. Dodnes nechápu, jak je vlastně možné, že tak malým otvorem vytlačila tak velké dítě. Má můj obdiv.

Erotogenní zóny po porodu nefungovaly

Doma se nám vše otočilo vzhůru nohama. Malý Vilda spal hlavně přes den a v noci řval. Bylo to velmi náročné. Především pro Terku. Neměla kdy to celé dospat. Já jsem totiž chodil normálně do práce. Celé se to uklidnilo po třech měsících. Zdálo se, že i Terka si ve všem našla systém, dobře se po porodu zahojila. A já už jsem měl pomyšlení na sex.

Jednou večer, když už malý spinkal a my jsme leželi v posteli, jsem to zkusil. Šel jsem osvědčenou cestou. Terku vždycky dostalo, když jsem jí začal olizovat ušní lalůček. Pustil jsem se tedy do díla. Takovou reakci jsem ale nečekal. „Nech toho, vždyť to hrozně šimrá,“ řekla a odstrčila mě. „Jak to? Vždycky se ti to líbilo,“ řekl jsem. „Teď je mi to nepříjemné, tak to prosím nedělej,“ odbyla mě.

Uf, co teď? Proběhlo mi hlavou. Zkusil jsem to přes drbání na zádech, což měl být můj další záchytný bod. Doufal jsem, že pookřeje. Jenže ani to se jí nelíbilo. „Nech toho, běhá mi z toho mráz po zádech,“ odvětila. Zahodil jsem tedy za hlavu všechny svoje finty a šel rovnou pod peřinu. Zkusil jsem to přes orální sex, který vždycky zbožňovala.

Bojí se, že je frigidní

Byl jsem dole něco kolem pěti minut. Kroužil jsem jazykem jako o život, ale její pochva byla suchá jako polní cesta. „Tebe to nevzrušuje?“ vykoukl jsem zpod peřiny. „Není mi to vůbec příjemné. Sama to nechápu,“ řekla smutně. „Co budeme dělat?“ zeptal jsem se. „Dáme tomu asi čas, já jdu spát,“ otočila se a usnula.

Zkoušel jsem to skoro každý večer, ale na sex stále nedocházelo. Už i Terka to začala řešit, protože sex jsme měli rádi oba. „jsem po porodu asi frigidní, Karle,“ rozbrečela se. Zkusil jsem nakoupit lubrikační gely, ale je to k ničemu. Budu doufat, že se to jednoho dne zlomí. Terku miluji, ale sex potřebuji. Nerad bych to řešil jinak.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články