Katka (19): Naše kočka pořád zírá na jedno místo v obýváku. Děsí mě to

Katka (19): Naše kočka pořád zírá na jedno místo v obýváku. Děsí mě to
Zdroj: Freepik

Katka (19) má doma tmavou kočku. Je to její oblíbený mazlíček, takže si volné chvíle s ní užívá. Poslední dobou ji ale její chování začalo značně znepokojovat, jelikož působí poněkud zvláštně.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 19. 07. 2020 15:00

Ráda svůj volný čas trávím doma. Společnost mi většinou dělá moje kočka Micka. Chodí se mnou po celém domě a spokojeně vrní. Je to takový hlídač, takže na ni poznám, když k nám někdo jde nebo ji něco znepokojilo.

Kočka se začala chovat divně

Jednou jsem koukala v obýváku na televizi a moje kočka Micka se z ničeho nic naježila. Pořád koukala na jedno místo u zdi, jako kdyby tam někdo byl. Myslela jsem si, že k nám někdo přichází, protože podobně se Micka ježí, když je někdo za dveřmi. Otevřela jsem dveře, ale nikdo nikde.

Od té doby pořád kouká na jedno místo

Vrátila jsem se do obýváku a snažila se tím, co pozoruje, nerozhodit. Od té doby to ale dělá pořád a stále jen zírá na stejné místo, někdy se dokonce opět naježí, poslední dobou se k tomu ale přidává i úzkostné mňoukání. Začínám se s ní sama opravdu bát.

Myslím si, že tam něco vidí

Snažila jsem se ji už několikrát odlákat s pamlskem nebo hračkou, ale nic nepomáhá. Dané místo ale nemá cenu zkoumat, protože nic než zeď a jedna skříňka u něj není. Tu jsem už několikrát prohledala a nenašla jsem, co by mohlo Micce vadit. Nedovedu si to vůbec vysvětlit. Jen doufám, že časem objevíme, na co tak zírá, protože to začalo být celkem strašidelné.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články