Katka (29): Šla jsem do televizní soutěže. Myslela jsem, že ze mě bude pěvecká hvězda, místo toho přišel šok

Katka (29): Šla jsem do televizní soutěže. Myslela jsem, že ze mě bude pěvecká hvězda, místo toho přišel šok
Zdroj: Pixabay

Katka měla jeden velký sen. Chtěla být slavnou zpěvačkou. Přítel ji v tom podporoval, ovšem jen do chvíle, než se Katka ocitla před porotou v jedné televizní soutěži a její výkon se jí zrovna dvakrát nepovedl.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 09. 2021 08:00

Už je to pár let, ale jako by to bylo včera. Bylo mi tenkrát osmnáct a chtěla jsem se stát zpěvačkou. Slavnou zpěvačkou. Tolik jsem se bála, aby mi někdo zničil můj sen, že jsem do té doby před publikem raději nezpívala. Touha po úspěchu ale nakonec zvítězila nad strachem a já se přihlásila na casting jedné televizní soutěže. Chtěla jsem se proslavit a nic mě v tu chvíli nemohlo zastavit. I dnes tu svou odvahu obdivuji.

Porota mé vystoupení zesměšnila

Když přišel den D, kdy jsem měla vystoupit před porotou, považovala jsem to za začátek svého nového života. Přítel Patrik mě podporoval. Plánoval, jak spolu budeme žít v nádherném domě, který koupíme, až budu slavná, a jak spolu procestujeme svět. Jak bude na turné jezdit se mnou. Jak se mnou bude všude chlubit a odhánět ode mě fanoušky. Vypadalo to, že mi skutečně věří a já ho nehodlala zklamat. Chtěla jsem, aby na mě byl pyšný. Tenkrát o mé přihlášce na casting věděl jen on.

Před porotou to úplně nedopadlo. Dost mé vystoupení shodila a dělala si ze mě legraci. Tenkrát mě to mrzelo, ale za pár minut jsem si řekla, že život jde dál. Ani nevím, kde jsem v sobě našla tolik síly. Patrik to celou dobu sledoval na obrazovce v zákulisí. Když jsme spolu jeli domů, za celou dobu na mě nepromluvil. To mě trochu rozhodilo.

V autě se se mnou rozešel

"Tak jsme si udělali alespoň fajn výlet, viď?" nadhodila jsem během cesty. "Víš, já nemůžu. Já to slyšel, to bylo strašný! Určitě tě dají do televize jako takovej bizárek a kluci z fotbalu se mi budou smát," zaskočil mě. Zůstala jsem na něj zírat jako opařená. "Co tím chceš jako říct?" naštvala jsem se. "Hele, to sis měla rozmyslet dřív. Prostě to ukončíme, jo? Neříkej nikomu, že jsem tam byl s tebou," uťal mě, odvezl domů a už jsme si ani nenapsali.

Šíleně jsem to obrečela. Trvalo mi dlouho, než jsem pochopila, že za ten rozchod nemůžu. Vyčítala jsem si, že jsem do nějaké soutěže vůbec šla. Ještě několik let.

Jsem ráda, že mě poslal k vodě

Zpětně vidím, jak se ke mně Patrik už tenkrát choval. Jak byl povrchní a v mnoha věcech vzhledem k věku nedospělý. Jak jsem se pak dozvěděla, ani nedostudoval střední školu, nasekal si dluhy a dodnes žije s mámou. Přátelé říkali, že ho často vídají v místní hospodě. A tak si říkám, že ta soutěž mě neměla naučit, jak prorazit v showbyznysu. Měla mě naučit, jak si vážit sama sebe a jak se zbavit toxických lidí.

Mé vystoupení v televizi ani nevysílali. Takže to, čeho se Patrik tolik bál, se nestalo. Dodnes většina mých známých neví, že jsem někdy zkoušela štěstí s mikrofonem v ruce. Ale dodnes jsem vděčná, že nám to právě díky této soutěži s Patrikem nevyšlo.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články