Klaudie (26): Na Štědrý den jsem odhalila manželovu nevěru. Prozradil ho vánoční dárek

Klaudie (26): Na Štědrý den jsem odhalila manželovu nevěru. Prozradil ho vánoční dárek
Zdroj: Unsplash

Klaudie žila ve spokojeném manželství. Alespoň si to myslela. Když však chtěla objednat dětem dárky přes internet, našla objednávku na dámský vánoční dárek. Ten však pod stromečkem nenašla a manžel už poté dlouho nezapíral.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 12. 2021 10:00

Znáte tu scénu z Lásky nebeské, kdy Karen najde zlatý náhrdelník, který Harry koupil sekretářce Mie? Tak tomu jsem se vždycky smála, jak je to absurdní. To jsem ještě netušila, že v brzké době zažiju něco podobného.

Měli jsme velké plány, z těch však sešlo

Myslela jsem, že máme s Ondrou spokojené manželství. Jsem i poměrně aktivní na sociálních sítích, a tak mi lidé často psali, jaký jsme ukázkový pár. Nebudu lhát, dělalo mi to dobře. Každý zkrátka chce, aby ho někdo pochválil. Měli jsme spolu dvě dcery, Amálku a Elen.

"Jsem tak šťastný, že vás mám, holky," říkal Ondra a já mu věřila. Plánovali jsme, jak si koupíme nový dům, doteď jsme totiž žili u tchána. Dokonce jsme měli na jaro zamluvenou dovolenou v Egyptě, kam jsme se chystali odletět. Pro mě to mělo být první moře po skoro deseti letech.

Našla jsem objednávku na erotické hračky

Před Vánoci jsem chtěla dětem objednat dárek na jednom českém e-shopu, kde měl Ondra založený účet. "Alespoň to může vyzvednout," libovala jsem si a přihlásila se na něj. Několikrát mi spadl internet, tak jsem šla pro jistotu zkontrolovat objednávku. A právě tam jsem si všimla objednávky na drahý parfém, šperk a typicky ženskou knihu. Hned další balíček obsahoval vibrátor, dildo a pouta.

U té první objednávky bych ještě věřila, že je pro mě. Ale na anální dildo jsem se opravdu necítila, navíc takové praktiky u nás neprovozujeme. Nevěděla jsem, jak na to reagovat, tak jsem si to nechala pro sebe.

Zamiloval se do jiné

Na Štědrý den jsem se trochu bála momentu, až budu takové věci rozbalovat před dětmi. Pod stromečkem jsme ale ani jednu z nich nakonec nenašla. Dostala jsem ponožky, vodu do ostřikovačů a dárkovou kazetu s několika krémy. Nenapadlo mě nic lepšího než vykřiknout: "A kde je to dildo?" Ondra, který právě upíjel ze své skleničky, se v ní málem utopil.

"Co je dildo?" zeptala se vzápětí pětiletá Amálka. Pak už to šlo rychle, Ondra dlouho nezapíral. Sekretářka z jejich firmy, takové klišé. Trvá to už dva roky. Prý si spolu začali, když jsme my dva neměli sex po narození Elen. Vím, že jsem nebyla zrovna sexuální dračice, ale věřila jsem Ondrovi, že jinam nechodí. Prý se zamiloval.

Po nadílce mi oznámil, že nebude spát doma. Doteď se nevrátil. A já vůbec nevím, co se bude dít dál. Dětem jsem řekla, že tatínek šel do karantény, a proto s námi nemůže být. Totéž tvrdím i všem příbuzným. Stydím se přiznat, kde je pravda, a bojím se, že už se nevrátí.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články