Linda (27): Sbalila jsem v baru charismatického muže. Když jsem mu svlékla tričko, přišel šok

Linda (27): Sbalila jsem v baru charismatického muže. Když jsem mu svlékla tričko, přišel šok
Zdroj: Freepik

Linda má ráda čisté a upravené muže. Když poznala Eduarda, nedbala varovných signálů, které říkaly, že to nebude chlap podle jejího gusta. To zjistila, až když se s ním chystala vyspat. Eda se neholil jak v podpaždí, tak ani v rozkroku. A to nebylo všechno.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 09. 01. 2022 08:00

Možná jsem pokrytec, ale jsou věci, které neustojím. Mám na mysli konkrétně špatnou hygienu a neupravené ochlupení. Nevidím důvod, proč bychom se měly všude holit jen my ženy. Před časem jsem měla v posteli muže, ze kterého se mi zvedl žaludek.

Poznala jsem muže, který nebyl můj typ, ale přitahoval mě

Je pravdou, že jsem možná, co se týče chlapů, trochu náročná. Mám ráda čistotné a upravené muže. Někdy to je poznat hned na první pohled, někdy musíte trochu pátrat. Už mám v oku, který muž odpovídá mým představám. To až nedávno jsem šlápla vedle. V baru mě oslovil chlap, který se vymykal typům, které obvykle vyhledávám.

Měl hustě zarostlou tvář a vousy skoro k hrudníku. Nicméně krásně to k němu pasovalo. Eduardův hrubý hlas, velké ruce a ty vousy ve mně vyvolaly nezkrotnou touhu se s ním vyspat.

Na první schůzce se choval sice trochu nemotorně, ale přisuzovala jsem to nervozitě. Možná mi mělo dojít, že je něco špatně. On mě totiž místo večeře v luxusní restauraci vzal do lesa. A to rovnou do toho, kde dělá myslivce. Nikdy jsem muže s takovým podřadným zaměstnáním neměla.

Při svlékání trička jsem zažila šok

Nezajímalo ho aktuální dění. Žil jen pro zvířata, les a přírodu. Chvílema mi jeho řeči lezly krkem. Já si chtěla splnit jen svoje, a to vyspat se s takovým obrem. Snažila jsem se to celé urychlit. Proto když se naskytla možnost, abych u něj přepsala, hned jsem po ní skočila. Večer před tím jsem se důkladně oholila. Dala jsem si na přípravě svého těla velmi záležet.

Doufala jsem, že Eda pro nás připraví romantický večer. Opět jsem se spletla. K večeři se podávala zvěřina, kterou k smrti nesnáším. Když mě provázel svým bytem, pořád jsem cítila zápach potu. V jednu chvíli mě Eda vší silou opřel o zeď a začal mě líbat. Místo vášně jsem pocítila, jak se mi zvedá žaludek. Neskutečně mu smrdělo z pusy.

Začal mě svlékat a já se musela nadechnout. Když jsem mu sundávala tričko, zažila jsem šok. Z jeho podpaží na mě vybaflo nezkrotné smradlavé ochlupení. Nahnaly se mi sliny do pusy. Celá ta situace ztrácela kouzlo. Zápach potu se linul všude kolem. Došli jsme do ložnice, kde se měl první konat orální sex.

Penis jsem mezi chlupy málem nenašla

Doufala jsem, že už mě žádný šok nečeká. Opak byl pravdou. Když jsem mu sundala trenky, chvíli jsem v jeho porostu hledala to, pro co jsem si přišla. Byl zarostlý jako neandrtálec. Odmítala jsem jeho penis strčit do pusy. To už bych dozajista hodila šavli. Z takového momentu se dá jen těžko vybruslit.

Já se svou povahou s tím ale problém neměla. ,,Hele sorry, tohle je na mě moc. Jsi zarostlý a smradlavý medvěd. A to já nesnáším. Takže nazdar,“ zvedla jsem se, oblékla a v minutě odešla. Když jsem dorazila domů, jako první jsem si vlezla do sprchy a ten smrad ze sebe smyla. Příště musím víc sledovat varovné signály.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články