Marika (28): Manžel mě vzal na firemní večírek, kde jsem o něm zjistila nepříjemnou pravdu

Marika (28): Manžel mě vzal na firemní večírek, kde jsem o něm zjistila nepříjemnou pravdu
Zdroj: pixabay.com

Marika je žena v domácnosti, stará se o dvě děti a její manžel Dalibor dělá kariéru. Marika o sebe dbá a svému manželovi dopřává veškeré pohodlí, ale na večírku jeho firmy se dozvídá nepříjemnou pravdu. O co jde?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 03. 06. 2020 11:00

Jmenuji se Marika a je mi 28 let. Vdávala jsem se celkem brzy a ve dvaadvaceti měla první dítě, o dva roky později druhé. Manžel Dalibor (35) má dobrou práci a slušně vydělává, takže nás bez problémů uživí. On byl vždycky ten, který se hnal za kariérou, já byla spíše pro rodinu. A tak jsem zůstala doma, starám se o děti, dopřávám mu veškerý servis a s ničím ho nezatěžuji.

Manžel mě vzal na firemní večírek

Dalibor pracuje v úspěšné právnické firmě, občas mě brává na reprezentativní schůzky s klienty, ale přiznám se, je to často nuda. Co bych pro něj ovšem neudělala, dbám o sebe a snažím se, aby naše manželství fungovalo po všech stránkách. Věděla jsem, že se blíží výroční večírek firmy, a že mě Dalibor bude chtít vzít s sebou.

Zašla jsem ke kadeřníkovi, na kosmetiku a koupila si nové šaty. Byla jsem stoprocentně připravena. Když jsme vešli do sálu, na první pohled jsem si všimla překvapených výrazů jeho kolegů. Asi pět z nich se mě posléze zeptalo: ,,Ty si přišla?“ Proč bych nepřišla? Vrtalo mi to hlavou. Dalibor se bavil se svými společníky, a já šla mezitím k baru pro pití.

Nechtěné přiznání

U baru stály asistentky, které jsem znala od vidění. A něco si šuškaly. Nevšimly si, že stojím za nimi a já uslyšela něco, co jsem slyšet neměla. Ten Dalibor je blázen, že sem vzal manželku, vždyť je tady i jeho milenka. Ani nemusely vyslovovat její jméno, při pohledech na vnadnou blondýnu, mi bylo všechno jasné. Nemohla jsem se nadechnout a nenápadně jsem se odplížila ze sálu. Potřebovala jsem na vzduch.

Upustila jsem páru a sprostá slovíčka ze mě jenom létala. Chlápka, co stál vedle, jsem požádala o cigaretu, i když nekouřím. Jakmile jsem se uklidnila, vrátila jsem se zpátky na večírek. Před Daliborem jsem dělala jakoby nic. Byla jsem ráda, že celkem brzy navrhl, že pojedeme domů. Uběhlo několik dní a já nemám odvahu mu přiznat, že vím, že má milenku. Chová se ke mně hezky a já nechci naše manželství zničit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články