Michal (45): Kvůli nedostatku milování jsem si pořídil bokovku. To jsem ovšem netušil, s čím na mě přijde manželka

Michal (45): Kvůli nedostatku milování jsem si pořídil bokovku. To jsem ovšem netušil, s čím na mě přijde manželka
Zdroj: Pixabay

Když s Michalem přestala spát manželka, vyřešil to milenkou. Užívali si spolu půl roku. Pak přišla žena s tím, že by s ním zase chtěla mít sex, a slíbila, že mu šestiměsíční pauzu vynahradí. Michalovo počáteční nadšení ale brzy opadlo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 31. 07. 2021 10:00

Když mi kamarádi vyprávěli o svých milenkách a jaká je to dřina, moc jsem tomu nerozuměl. Řešili, že nejtěžší na celé věci je to, aby to doma neprasklo. Dokud jsem si nepořídil milenku, neměl jsem k tématu co říct.

Žena se mnou nespala, tak jsem si našel milenku

Jsem muž a když se mi nedostává toho, co potřebuji, musím hledat jinde. Proč se mnou manželka Eva (44) nechtěla posledního půl roku spát, jsem nevěděl. Jsem takový sobec, že jsem se na to ani neptal. Říkal jsem si, že po dvaceti letech manželství je to asi normální. Jako samec jsem se rozhodl pro řešení. Našel jsem si milenku, o patnáct let mladší Danušku.

Její postavička jako lusk mě pokaždé ihned dostala do varu. Sice nebyla tak chytrá a sečtělá jako moje Evička, ale v posteli to stálo zato. K Evě jsem se vracel jako k té, kterou miluji. Navíc neznám nikoho, kdo by tak skvěle vařil. Často jsem chlapům vyprávěl, co s Danuškou zažívám: ,,Je to hotová dračice. Jen tak tak jí stačím.“

Eva neměla tušení, co provádím. Půl roku jsem si užíval bouřlivého sexu s milenkou a myslel si, jaký jsem král. Jenže jednoho dne se mi Eva přišla omluvit. ,,Promiň, že jsem tě zanedbávala. Měla jsem problémy v práci, ale už je to vyřešené," sdělila mi.

Přestal jsem tu dvousměnnou šichtu zvládat

Slíbila, že mi ten půlrok bez milování vynahradí. Najednou jsem měl sex i dvakrát denně. Ráno s manželkou, odpoledne s milenkou. Prvních pár týdnů jsem to ještě docela zvládal. Jenže pak už toho bylo moc. Dostal jsem se do situace, že jsem prostě nemohl. Cítil jsem se zcela vyčerpaný.

Eva tomu nerozuměla. Na rozdíl ode mě se ale zajímala. Kladla mi stále dokola tytéž otázky. ,,Je v práci všechno v pohodě? Nejsi nemocný?“ ptala se. Nemohl jsem jí říct, že jsem sexuálně vyčerpaný. Potřeboval jsem oraz. Nabrat síly a vymyslet, co budu dělat dál.

Eva ale tížil pocit viny, takže se nevzdala. Navíc měla podobné myšlení jako Danuška, takže mě sem tam překvapila v práci. Třeba dvě hodiny poté, co se stavila Danuš. Začínalo mi téct do bot. Kolegové na mě koukali dost vyčítavě. Každému hned muselo dojít, co dělám.

Jsem sexuálně zcela vyčerpaný

Zajel jsem za Danuškou. ,,Musíme to skončit. Takhle to dál nejde,“ řekl jsem jí a doufal, že to pochopí. ,,Copak copak? Tady se někdo bojí svojí ženušky?“ odbyla mě a vrhla se na mě. Místo ukončení vztahu jsem se s ní pomiloval.

Tak jsem to zkusil doma. ,,Evo, potřebuji oraz. Jsem nějaký unavený,“ poprosil jsem ji a doufal, že aspoň tady to padne na úrodnou půdu. ,,Neboj, ty můj koloušku. To zvládneme,“ pronesla a už mi zajížděla rukou pod kalhoty. ,,Já se snad zblázním. Co to s vámi je?“ jelo mi v hlavě.

Když jsem se sešel s chlapy v hospodě, musel jsem se svěřit. Jenže my muži jsme hrozní. Místo slov podpory se mi jen smáli. Honza mě dokonce označil za sraba. Tak nevím. Mít milenku, když doma všechno funguje, není úplně dobrý nápad.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články