Niki (24): Živím se tím, že posílám bohatému muži erotické fotky a videa. I když bych chtěla, přestat s tím nemůžu

Niki (24): Živím se tím, že posílám bohatému muži erotické fotky a videa. I když bych chtěla, přestat s tím nemůžu
Zdroj: Freepik

Niki dlouho toužila po přivýdělku ke studiu medicíny, jenže vinou omezených časových možností žádnou brigádu najít nemohla. Až jednoho dne si k ní v kavárně přisedl starší muž.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 11. 2021 10:00

Začalo to před třemi lety. Hledala jsem na vysoké přivýdělek a nic mi nesedělo do rozvrhu. Studuji medicínu, která je časově velmi náročná. Nemám možnost někam pravidelně docházet a na tom ztroskotaly všechny mé pracovní pohovory. Jednou jsem po dalším neúspěšném seděla v místní kavárně a dávala si už druhou dvojku vína. A vtom přišel on.

Náznak perverznosti tam byl už tenkrát

Byl starší, přirovnala bych ho k jednomu ze svých profesorů. "Mohu si přisednout, slečno?" ozval se mi za zády hlas. Otočila jsem se a připravovala si větu, proč by si jako měl sedat ke mně. Jenže když jsem se rozhlédla po kavárně, jinde místo nebylo. "Asi nemám na výběr, že?" řekla jsem s lehkou arogancí.

Nakonec jsme si dlouho povídali. Došlo i na moje trable s hledáním práce. To ten muž sice moc nekomentoval, nedalo by se však říct, že by ho to nezajímalo. "Už musím jít, tady máte moji vizitku. Napište, kdybyste pořád hledala přivýdělek," řekl na rozloučenou. Už tenkrát v tom byl náznak jisté perverznosti. Oklepala jsem se, poděkovala a hodila vizitku do kabelky.

Poslala jsem ho do háje, a pak prosila o odpuštění

Jenže když mi nevyšly další tři pohovory, napsala jsem mu. Čekala jsem, že budu dělat nějakou společnici jako ve filmech. Bála jsem se, co si na mě může vymyslet. Nakonec mi to napsal celkem podrobně. Chtěl fotky. Erotické. I videa. Za ta nabízel víc. Napsala jsem mu, jestli se nezbláznil, a smazala jeho číslo. Za tři dny jsem ale složitě hledala v kabelce jeho vizitku a psala mu omluvu. Nabízel dost a mně to nedalo.

Máma s tátou neměli moc peněz a já jim toužila ulehčit v placení koleje. A všeho dalšího. Namlouvala jsem si, že to dělám pro ně. A tak to vlastně všechno začalo. Záleželo na mně, kolik mu toho pošlu. Podle toho se odvíjela odměna.

Stydím se za sebe, ale nemůžu s tím přestat

Někdy po mně chtěl (a pořád chce) jen svůdné fotky. Tedy obrázky v prádle nebo erotickém pyžamu. Jindy chce nahé nebo až pornografické. Za ty platí nejvíc. V poslední době přešel i na videa. Někdy po mně chce, abych mu poslala nahrávku, kde si to dělám a abych u toho pořádně sténala.

Všechny záznamy pořizuji tajně, když nejsou spolubydlící na koleji. Nebo v koupelně. Stydím se za sebe, ale těch peněz, kolik posílá! Rodiče mi říkají, že jsou na mě pyšní, že jsem finančně soběstačná a nepotřebuji jejich pomoc. I jim se ulevilo a to je pro mě nejvíc. Samozřejmě nevědí, co dělám. Chtěla bych s tím skončit, ale jiné brigády nemám. Dokud studuju, musím to vydržet.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články