Nikola (27): Pavouk vytetovaný v rozkroku nám kazí milování. To ale není to nejhorší, čím mě přítel překvapil

Nikola (27): Pavouk vytetovaný v rozkroku nám kazí milování. To ale není to nejhorší, čím mě přítel překvapil
Zdroj: Freepik

Nikole se vždycky líbilo, jak vypadá její přítel Kevin. Má spoustu tetování a piercing v nose. Jenže nedávno posunul hranici toho, co je vkusné. Nejenomže si nechal k přirození vytetovat pavouka, ale začal si lakovat nehty a obarvil se na černo. Nikolu to začíná děsit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 12. 2021 13:00

Přítel Kevin (29) je už od pohledu zvláštní týpek. Jeho vlasy hrají všemi barvami, z nosu mu trčí obří piercing a v uších má tunely. Když se svlékne na koupališti, lidé na něm mohou oči nechat. Má totiž mnoho zajímavých tetování. A mně se tak velmi líbí.

Přítel si nechal udělat nové tetování

Byla jsem vždycky přesvědčená, že se tetovat nedám. Díky Kevinovi jsem ale změnila názor. Mám celkem čtyři tetování. Nic extra, jen motýlka, srdíčko a dva malé ptáčky za uchem. Rozhodně nevypadám jako Kevin. Myslím si, že my dva na lidi musíme působit dost komicky. On drsný týpek a já křehká květinka.

Má to své výhody, že Kevin vypadá tak, jak vypadá. Málokdo si na mě dovolí, protože z něj jde strach. Myslela jsem si, že už do budoucna žádné tetování nebo propichování neplánuje. Ono mu stejně toho volného místa pro další kérku moc nezbývalo. O to větší šok jsem nedávno zažila.

,,Nechám si udělat další tetování,“ pronesl. ,,Fakt? Kam a co?“ zajímalo mě. ,,To bude překvapení,“ řekl a potutelně se zasmál. ,,Snad ne tam,“ děsila sem se. Na to už nereagoval. Měl jít do salónu za další dva dny. Předtím strávil nějaký čas v koupelně. Večer jsem byla zvědavá, s čím přijde. ,,Tak ukaž,“ těšila jsem se ve dveřích.

Vytetovaný pavouk nám narušuje sex

,,Je tam ještě fólie, ale kousek ti ukážu,“ pronesl, sundal si kalhoty a hned nato trenky. ,,No fuj!“ vyjekla jsem. ,,Co to jako je? To je pavouk?“  otázala jsem se a podívala se detailněji. ,,Tak to je dobře nechutný,“ pronesla jsem a zbystřila Kevinův zklamaný výraz. ,,Myslel jsem si, že se ti to bude líbit,“ pokrčil rameny.

Když se mu tetování dobře zhojilo, mohli jsme si dopřát sex. Jenže jak mělo dojít na orál, nějak mi to nešlo. Toho pavouka má totiž vytetovaného těsně vedle penisu. Když jsem mu ho začala olizovat, najednou jsem nemohla dál. ,,Já to asi nedokážu,“ řekla jsem mu a přestala. ,,Jde ti to dobře,“ povzbuzoval mě a znovu mi přitlačil hlavu do klína. Jenže já se prostě zasekla. Ten pavouk je nechutný a jde z něj strach.

,,Tak orál asi vynecháme,“ navrhla jsem. Sice to trochu pomohlo, ale vždycky, když jsem toho pavouka během sexu zahlédla, vzrušení bylo pryč. Kevin to nijak neřešil. ,,Co to se mnou je? To se bojím vytetovaného pavouka?“ nadávala jsem si v duchu. Kevin měl pro mě ale ještě další překvapení.

Jeho image se mi přestává líbit

Měl domluvenou další návštěvu v tetovacím salónu. Tentokrát si nechal udělat průvod pavouků na ruce. Od zápěstí až k rameni. Bylo jich celkem osm. Ti mi sice nevadí tak, jako ten, kterého má v rozkroku, ale nějak se mi to celé přestává líbit. Do toho si začal lakovat nehty načerno a stejnou barvu si aplikoval i na vlasy.

Když se ho zeptám, co stojí za jeho změnou image, říká, že se tak cítí dobře. Mám pocit, jak by byl něco mezi Emo a Punkerem. Už mu snad chybí jen číro. Mám Kevina ráda, ale poslední dobou z něj jde strach. Cítím se vedle něj nesvá, odmítám sex, protože mi to kvůli tomu pavoukovi moc nejde. Teď je otázkou, kdo z nás je ten divný…

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články