Roman (40): Žena na mě v posteli vyrukovala s novými praktikami. Pak mi řekla, odkud je má

Roman (40): Žena na mě v posteli vyrukovala s novými praktikami. Pak mi řekla, odkud je má
Zdroj: Freepik

Když se Romanův sexuální život ocitl na bodu mrazu, snažil se najít cestu ven. Hluché období v ložnici ale rozsekla až Jana. Její řešení Romana zpočátku šokovalo, nakonec si to nicméně nechal líbit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 01. 2022 08:00

Když s někým spíte patnáct let, poznáte, když je něco jinak. Janiny praktiky se poslední dobou začínaly měnit. Nevěřil bych, co za tím stojí, protože milenec mi k ní neseděl. Jenže pravdě jsem byl blíž, než jsem si myslel.

Se sexem to po letech šlo z kopce

Nejsme s Janou jen manžely, ale i rodiči. Vychováváme spolu Štěpána (14) a Standu (11). Kdo má děti, dá mi za pravdu, že s jejich příchodem na svět se některé věci změní. Patří mezi ně nastavení priorit, osobní život, trávení volného času a v neposlední řadě sex. Nejsem včerejší, takže když byla Jana těsně po porodu, nic jsem po ní nechtěl.

Později jsme se dokázali vrátit k sexuálnímu životu. Sice už ne v takové míře, ale vždycky jsme si na něj našli čas. Roky nám to, si myslím, v posteli klapalo. Na nic jsem si nestěžoval a byl rád, že i při tolika starostech a povinnostech jsme na sebe v tomto směru nezanevřeli.

Změny jsem začal pociťovat, když kluci odrostli. Jana na mě neměla moc času a sex stál za starou belu. Rychlé šup sem šup tam. Neprojevovala během aktu žádné emoce, jako by jí to celé bylo na obtíž. Je fakt, že častějším iniciátorem hrátek jsem byl já. Po čase naše milování zcela zevšednělo a já se začal nudit.

Zničehonic začala používat nové praktiky

Jana je citlivá osoba, takže jsem jí to nechtěl říkat. Spíše jsem se snažil v posteli inovovat, ale nesetkalo se to s úspěchem. Jana byla pořád odevzdaná, nechtěla měnit polohy. Někdy mi přišlo, že se snad i stydí. Což je úsměvné vzhledem k tomu, kolik let spolu jsme. Pak přišlo hluché období bez sexu.

Odmítala ho, co to šlo. Současně s tím jsem z ní ale cítil něco zvláštního. Takový náboj, který tam dřív nebyl. Začala se vracet později z práce, pořád se zavírala v koupelně. Napadlo mě, že má milence, ale současně jsem si to hned vyvrátil. ,,Jana? To asi těžko,“ zahnal jsem tu bláznivou myšlenku. Jana taková není, to mi k ní nejde.

Když po pár měsících svolila k sexu, nestačil jsem se divit. Vybalila na mě praktiky, které byly vždycky tabu. Nepřicházelo v úvahu, abych jí strčil penis mezi prsa. Orálnímu sexu se vyhýbala, ale teď nechtěla nic jiného. Sex byl naprosto fantastický. Měl jsem být rád, ale místo toho mi ta změna začala vrtat hlavou.

Najala si učitele sexu

Co soulož, to nové praktiky. Dokonce nám pořídila lubrikační gely, abychom mohli provozovat anální sex. Ten kdysi z duše nesnášela. Teď ho najednou nejen sama iniciovala, ale i věděla, jak na to. Byla uvolněná a já se s každým sexem propadal do absolutní rozkoše. ,,Co ty změny?“ neudržel jsem se jednou. ,,Nelíbí se ti to?“ odpověděla na otázku otázkou.

,,Líbí a moc. Jsem nadšený. Jen by mě zajímalo, kde jsi k tomu přišla,“ vyzvídal jsem. ,,Slib mi, že se nebudeš zlobit,“ začala. ,,Našla jsem si sexuálního učitele, který mě provedl vším, co spolu můžeme zažít,“ vysvětlila mi a já nevěděl, co na to říct. ,,Na nic se mě neptej, prosím. Nešlo o nic jiného než o vyplnění mých mezer ve vzdělání,“ umlčela mě a já se tedy dál neptal. Jana se přestala večer vytrácet, jako by její večerní škola skončila. Ať to je, jak chce, to, co pro náš vztah udělala, kvituji. Až dnes spolu zažíváme pořádný sex.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články