Simona (28): Neumím být sprostá. Můj přítel si to kompenzuje jinde

Simona (28): Neumím být sprostá. Můj přítel si to kompenzuje jinde
Zdroj: pixabay.com

Simona má přítele, se kterým si ve všem rozuměla. Před nedávnem však přišel zlom. Partner po ní vyžaduje věci, které mu v sexu chybí a Simona je frustrovaná, protože mu nedokáže dát, to co po ní chce. Jak tento příběh dopadne?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 15. 05. 2020 16:30

Je mi osmadvacet, mám dobrou práci a se všemi vycházím dobře. Nejsem konfliktní typ. Ale jsem spíše introvert, což mému vztahu momentálně příliš neprospívá. S Dušanem (29) jsem se poznala před dvěma lety. Oslovil mě samozřejmě on, já na to neměla dostatečnou odvahu, i když se mi moc líbil.

Partner vyžaduje věci, které nezvládnu

Po roce randění jsme spolu začali žít. Dušan je velký bavič a jeho kamarádi ho zbožňují. Co se týče milostného života, jsem trochu zdrženlivá a mám ráda romantiku. Ze začátku nebyl problém a Dušanovi to takto vyhovovalo, ale poslední dobou po mě žádá věci, na které nejsem zvyklá, a nejsou mi příliš po chuti.

Chce, abych byla drzá a při sexu používala vulgární výrazy. Dělá mi to obrovský problém. Prostě to neumím a nejde mi to od pusy. Dušan mi řekl, že je to pro něj při sexu důležité. Nechápu, proč mi to neřekl dřív. Vždyť spolu spíme dva roky a nikdy to nevyžadoval. Předvedla mu to snad jiná?

Erotický chat to jistí

V noci jsem ho přistihla, jak chatuje na erotické seznamce. Tak odtud vane vítr. Ráno jsem se ho zeptala, proč to dělá? Dušan mi řekl, že si tím kompenzuje to, čeho se mu nedostává doma. A prý mě nechce podvádět. Ale toto přeci je podvádění! Řekla jsem mu, že s tím nesouhlasím a bude si muset vybrat. Buď já, nebo drzé holky na internetu.

Jenže mě odbyl. Prý jsem zbytečně hysterická a nic to neznamená. Prozatím tvrdí, že s tím přestal, ale nevím, jestli mu můžu věřit. Mám smíšené pocity. Nechávám to otevřené a teprve čas ukáže.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články