Standa (29): Nejlepší kamarád mi před očima balí holku a vůbec mu to není hloupé

Standa (29): Nejlepší kamarád mi před očima balí holku a vůbec mu to není hloupé
Zdroj: Freepik.com

Standa má už od dětství nejlepšího kamaráda Richarda. Nikdy o něm nepochyboval, až nyní. Standa se totiž zamiloval do jedné ženy, ze které je zcela unešený. Když seznámil svoji novou přítelkyni s Richardem, neuniklo mu, že s ní jeho kamarád flirtuje. Jak to celé dopadne?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 01. 2021 06:30

Už od dětství mám nejlepšího kamaráda Richarda. Je to moje krevní skupina. Naše přátelství vydrželo až do dospělosti.

Nejlepší kamarád

Poprvé jsme se potkali už ve školce a bylo jasné, že se z nás stane nerozlučná dvojka. Šli jsme na stejnou základní školu, seděli spolu v jedné lavici, a dokonce, když se jelo na školu v přírodě, museli jsme vedle sebe sedět v autobuse i bydlet spolu na pokoji. Byli jsme prostě pořád spolu. Život na střední škole jsme také prožili společně. Když jsem si našel holku, naše přátelství tím nijak zvlášť netrpělo. Stačilo, aby si Richard také nějakou našel. Randili jsme ve čtyřech.

Proč to celé říkám? To jen abyste pochopili, jak moc jsme si byli blízcí. Věřil jsem mu možná více než vlastnímu bratrovi. Když jsme oba nastoupili do práce, naše cesty se trochu rozdělily. Ale i když jsme se přes den věnovali vlastní práci, po večerech jsme se scházeli možná denně. Buď u mě doma, nebo jsme zašli na pivo. Okolí si šuškalo, že jsme určitě pár. Nám to bylo jedno.

Zamiloval jsem se

Jednoho dne jsem se ale zamiloval. Potkal jsem ženu svých snů. Viktorie byla velmi krásná, inteligentní a naprosto mi učarovala. Seznámili jsme se přes kolegu, který ji prováděl naší pobočkou. Jakmile mi kývla na rande, musel jsem se pochlubit Richardovi. Ten z toho měl radost a řekl, že by tu kost rád viděl na vlastní oči.

Nevím přesně proč, ale trochu jsem se tomu bránil, dokud nebylo nic jisté. Navíc, on je Richard docela fešák. Možná jsem dostal strach? Nevím, každopádně jsem ty dva seznámil až po dvouměsíčním randění s Viki. Zašli jsme všichni tři na večeři. Jí jsem povyprávěl, odkud se známe a jak nerozluční jsme kamarádi.

Richard přišel vymóděný v padnoucí černé košili a musím uznat, že mu to fakt seklo. Neušlo mi, jak se na Viki díval. V očích se mu objevil jeho pověstný záblesk, když loví „kořist“. Nervozitou jsem si poposedl a čekal jsem, jak se bude chovat. Snažil se mě před novou přítelkyní vychvalovat, až si myslím, že to přeháněl.

Nejlepší kamarád mi balí holku

Viki se k němu doma nijak nevyjadřovala. Mně přišla zpráva od Richarda: „Teda kámo, to je fakt kost, tu ti závidím.“ Ulevilo se mi, že se nebude o nic pokoušet. Při další společné návštěvě už tak shovívavý nebyl. Začal se před ní nakrucovat. Chválil jí oblečení. Začal tahat nějaké staré fotky z mobilu, jak byl kdysi v Dubaji. Bylo vidět, že to na ni zapůsobilo.

On s ní prostě a jednoduše začal flirtovat. Vůbec mu nevadilo, že sedím hned vedle. Byl vždycky víc na ženy než já. Jen jsem si myslel, že do zelí si nikdy nepolezeme. On se živil jako masér. Když to zmínil, Viki byla celá nadšená. Trpěla na bolesti krční páteře. Vyměnili si telefonní čísla, že se domluví, kdy k němu přijde. Když jsem mu pak stranou řekl, ať to nedělá, jen se zasmál a řekl: „Neboj, kámo, jde jen o masáž.“ Doufám, že jsem stihnul na Viktorii zapůsobit, že mě za něj nevymění.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články