Štěpánka (34): Manžel mě neustále podezřívá z nevěry. Načapala jsem ho u milenky

Štěpánka (34): Manžel mě neustále podezřívá z nevěry. Načapala jsem ho u milenky

Štěpánka má manžela a celou dobu jejich vztahu mu je věrná. Ve své práci potkává spoustu lidí, a tak ji její manžel neustále podezřívá. Jenže jak se později ukázalo, nebyla to ona, kdo byl nevěrný. Na přání naší čtenářky jsme změnili jména. Více se dozvíte v jejím příběhu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 12. 05. 2020 07:30

S Tomášem jsme manželé deset let. Máme spolu dvě děti a já pracuji jako poštovní doručovatelka. Začalo to asi před dvěma lety, kdy jsem se vrátila z práce a vyprávěla o pánovi, kterému na dobírku chybělo pár drobných a já mu je dala. Byly to asi tři koruny a samozřejmě to nikdy nedělám, ale měla jsem fajn náladu a chtěla jsem udělat dobrý skutek. Tomáš mě seřval, že nejsem žádná charita a pak do mě začal rýt: „Jak ti asi tvoji dobrotu oplatil?! Užili jste si to?“ Zůstala jsem jako opařená. Jak ho toto může vůbec napadnout? Mávla jsem nad tím rukou a neřešila to.

Na každého žárlil

Jenže od té doby měl Tomáš nemístné poznámky každý den. Byl problém, když jsem se někde zdržela, nebo když jsem naopak přišla dřív. Když jsem mluvila o tom, koho jsem potkala, nebo když jsem naopak nemluvila vůbec, protože jsem podle něj měla tajemství. Jednoho dne jsme se šli projít a já pozdravila souseda. Tomáš ihned spustil: „No to si děláš legraci! Přímo přede mnou s ním flirtuješ?“ Začal být úplně posedlý a volal mi několikrát denně, ve kterém domě zrovna jsem. Zakázal mi jít i na vánoční večírek, protože ho pořádal náš šéf. Když jsem v práci dostala od všech k narozeninám kytku, rozčílil se: „To je od šéfa? Okamžitě mi řekni, co s ním máš!“ Bylo to neúnosné.

Viděla jsem ho na vlastní oči

Jednoho dne onemocněla kolegyně a my si rozdělily její rajon. Zavolala jsem Tomášovi, že přijdu později. Pamatuji si, že začalo pršet a byla zima. Když jsem se blížila k poslednímu domu, vyběhl ze vchodu Tomáš a utíkal do auta, aby nezmokl. Nestihla jsem ani reagovat a už byl pryč. Domů jsem přišla celá zmoklá a v kuchyni seděla tchyně. Tomáš mě uviděl a řekl: „Ty vypadáš. Neříkej mi, že tam prší. Kde jsi byla tak dlouho?“ Copak nevěděl, že prší? Vždyť před deštěm utíkal do auta. A tchyně hlídala děti? Věděla jsem, že lže. Začala jsem si všímat, jak pokaždé otáčí mobil displejem dolů a spí s ním pod polštářem.

Celou dobu mi lhal

Jelikož jsem druhý den šla opět stejnou trasu, měla jsem v plánu projít všechny dveře a zjistit, na kterých je ženské příjmení. Vyšla jsem schody do třetího a dál už jsem jít nemusela. Přede dveřmi bytu jsem jasně poznala Tomášovy tenisky. Nevím, co to do mě vjelo, ale zazvonila jsem. Otevřela mladá žena a já neřekla ani slovo, jen jsem na ní koukala. V tom se ozval Tomáš z pokoje: „Kdo to je?“ Slečna zvolala: „Pošťačka. Vydrž lásko.“ Hlesla jsem jen, že jsem se spletla a utekla. Nejblbější bylo, že jsem ještě musela doručit veškerou zbylou poštu.

Po příchodu domů Tomáš opět vyváděl: „Kde jsi byla! Šéf měl pro tebe prácičku navíc?“ Suše jsem poznamenala, že jsem měla speciální zásilku pro jednu slečnu. A řekla mu její příjmení. Po té jsem mu sbalila mu kufry a vyhodila ho z bytu. Jestli bydlí u té slečny nevím, ale co vím stoprocentně je, že do tohohle domu už nikdy nic nedoručím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články