Tadeáš (28): Žárlivé scény mé přítelkyně mi lichotí. Trošku se ale bojím, abych na to nedoplatil

Tadeáš (28): Žárlivé scény mé přítelkyně mi lichotí. Trošku se ale bojím, abych na to nedoplatil
Zdroj: Shutterstock

Že přehnaná žárlivost zničila už nejeden vztah, je vcelku známý fakt. Tadeášova přítelkyně jí také trpí. On teď váhá, jestli se s ní rozejít, nebo její majetnické chování dál snášet.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 24. 10. 2021 08:00

Se Simonou (30) chodím teprve pár měsíců. Během jarního lockdownu jsme si dopisovali přes internet. Když se situace trochu zlepšila, domluvili jsme se na osobním setkání.

Nikdy jsem nepotkal tak sexy ženu

Simona se mi líbila hned od začátku. Je to krásná modrooká blondýna se skvělým vkusem na oblečení. Ještě nikdy jsem nepotkal ženu, která by se oblékala tak sexy. Evidentně jsem se Simoně zamlouval také, protože hned na první schůzce jsme se domluvili na další.

Zpočátku jsme se scházeli o samotě, ale jak se situace okolo covidu uvolňovala, začali jsme víc chodit mezi lidi. Navštěvovali jsme kina, seznamovali se s kamarády toho druhého a chodili na první večírky. A právě v tu chvíli mi došlo, že to se Simonou nebude tak snadné.

Udělala mi doma žárlivou scénu

Je neuvěřitelně žárlivá. Poprvé mi to předvedla po jednom z večírků, na který jsme byli oba pozvaní. To jsme spolu chodili asi čtyři měsíce a Simča mi pořád přišla jako nejhezčí ženská na světě. Když jsme se pozdě večer vraceli taxíkem ke mně domů, zdála se mi trochu zamlklá, ale přisuzoval jsem to tomu, že je unavená. Bylo přeci jen dost pozdě.

Teprve doma začal pořádný cirkus. Unavená nebyla Simča vůbec, byla jen neskutečně naštvaná. „Proč jsi tak dlouho mluvil s Klaudií? To ti nevadí mě takhle ztrapňovat? Na večírku jsme byli spolu, měl ses věnovat mně,“ vyčetla mi. „Já s ní nemluvil dlouho, ptal jsem se jí jen na práci. Nechápu, co ti vadí?“ odpověděl jsem. „Vadí mi, že trávíš víc času s nějakou cizí ženskou než se mnou,“ řekla a odešla do ložnice.

Její žárlivost mi trochu lichotí

Já tu noc spal na gauči. Podobnou scénu mi neudělala naposledy. Ještě několikrát při různých příležitostech mi vyčítala, že jsem se s nějakou ženou bavil déle, než jsem měl. Je to divné, ale její žárlivost mi trochu lichotí. Simona je nádherná a sexy ženská, která může mít každého.

Přesto jí připadám natolik dobrý, aby žárlila na všechny ženy, co kolem mě projdou. Nemá cenu jí říkat, jak je její chování zbytečné. Už jsem se o to pokoušel několikrát. Prostě je taková. „Ale je taková žárlivost důvodem k rozchodu?“ honí se mi často hlavou. Nevím, uvidím, jak se náš vztah vyvine. Třeba to Simonu přestane bavit.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články