10 slavných hereček, jejichž oči bychom vážně chtěly mít. Které jsou ty nej?

10 slavných hereček, jejichž oči bychom vážně chtěly mít. Které jsou ty nej?
Zdroj: Showpix/koláž Lifee.cz
Jen málokomu neutkví v paměti úchvatný pohled Úrsuly Corberó.Jsou to právě smyslné oči, které dělají z Megan Fox jednu z nejvíce sexy hereček světa.Eva Green a její uhrančivě mandlové očiPravá blondýnka Reese Witherspoon a její půvabně modré oči.+ 6 fotek+ 7 fotek

Oči jsou oknem do duše a dokáží o nás prozradit mnoho věcí. Které slavné hollywoodské krásky se pyšní těmi vůbec nejkrásnějšími? Podívejte se sami!

Dana Klementová
Dana Klementová 30. 01. 2022 11:30

Není to jen herecké umění, jímž hollywoodské krásky poutají pozornost celého světa. Některé se mohou pochlubit dlouhýma štíhlýma nohama, jiné bohatou hřívou vlasů, bujným dekoltem či smyslnými rty. My se nyní zaměříme na ty, které vás na první pohled zaujmou svýma očima.

Pomněnkové i smyslně modrošedé oči

Jen velmi těžko bychom hledali uhrančivější pohled, než mají Natalie Portman (40), Megan Fox (35), Úrsula Corberó (32), Emma Watson (31) či Olivia Wilde (37). Tyto ženy si dokáží získat srdce každého muže pouhým mrknutím a není se čemu divit. Charisma těchto dam spojené s okouzlujícím pohledem vytváří až nebezpečnou kombinaci.

Je-li řeč o podmanivém pohledu, opomenout nesmíme ani Angelinu Jolie (46), Jennifer Aniston (52) a Jane Seymour (70), které díky svým očím dobyly svět již před mnoha lety.

Pokud bychom naopak hledali někoho, o kom se dá bezpochyby říct, že má skutečně pomněnkové oči, pak je to Reese Witherspoon (45). Svýma smyslně modrošedýma očima si zase získala svět Eva Green (41). A kdo další má pohled, kterému žádný muž neodolá? Na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články