20 trendy dámských hodinek nejen na léto 2022: Jaké nosí Kate Middleton, Christina Aguilera, nebo Uma Thurman?

20 trendy dámských hodinek nejen na léto 2022: Jaké nosí Kate Middleton, Christina Aguilera, nebo Uma Thurman?
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Vévodkyně Kate na Wimbledonu s hodinkami značky Cartier.Luxusní zlaté hodinky s černým kulatým ciferníkem. TED BAKER, 5432 Kč. Luxusní hodinky Cartier, které měla Kate Middleton na finále Wimbledonu. Lze je pořídit u prodejce goldsmiths.co.uk. Nadčasové bílo-zlaté dámské hodinky. MICHAEL KORS, 7284 Kč. + 17 fotek+ 18 fotek

Hodinky pro ženy nejsou jen praktický doplněk, ale spíš jako šperk, který dodá šmrnc jejich outfitu. Jaké jsou trendy letošního léta, proč vám jen jedny rozhodně stačit nebudou a kterou značku hodinek milují slavné ženy? 

Dana Klementová
Dana Klementová 14. 07. 2022 14:30

Stejně tak, jako nenosíte jedny a ty samé boty do práce, na sport a do divadla, neměli byste ani jedny a ty samé hodinky nosit pro všechny příležitosti. Jaké hodinky by vám tedy rozhodně neměly chybět? 

Různé hodinky pro různé příležitosti

Pokud se rozhodnete pořídit si jedny hezké hodinky a nosit je prakticky ke všemu a všude, určitě na tom není nic špatného. Jestliže si však potrpíte na vyladěných outfitech, není na škodu pořídit si různé varianty pro každou příležitost.  

Jestliže už dopředu víte, že nechcete každý den nosit jiné hodinky, pořiďte si jedny univerzální. Tedy takové hodinky, které nebudou nikterak výrazné, budou spíše jednodušší v neutrálním barevném odstínu s koženým či kovovým řemínkem. Takové hodinky pak můžete bez obav vynést do práce, na rande i do baru. Měly by sedět vašemu stylu a na ruce vás neobtěžovat tíhou či nepříjemným materiálem. 

V případě, že naopak hodinky ráda obměňujete, kromě jedněch univerzálních si můžete pořídit ještě jedny extravagantnější pro speciální společenské události, a nebo naopak jedny sportovnější. Ovšem i chytré neboli sportovní hodinky lze v současnosti pořídit i ve velmi elegantním designu. Záleží, jestli se častěji objevujete na sportovišti, nebo obrážíte večírky, kde je nutné vypadat sofistikovaně. 

Jaké hodiny nejraději nosí slavné ženy?

Zatímco zpěvačka Christina Aguilera (41) upřednostňuje hodinky značky Piaget, jazzová zpěvačka Diana Krall  (57) má nejraději luxusní hodinky Rolex, herečka Uma Thurman (52) nedá dopustit na značku TAG Heuer a zpěvačka Alicia Keys (41) nejčastěji nosí hodinky Jaeger-LeCoultre.

Co se týče například takové vévodkyně Kate Middleton (40), jež je pro mnoho žen velkou módní inspirací, tak ta na finále Wimbledonu 2022 vynesla luxusní hodinky od Cartiera za necelých sto padesát tisíc korun.

Dámské hodinky na léto 2022

Inspiraci na trendy dámské letní hodinky nejen od oblíbených značek slavných žen si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Velmi žádané bývají během léta především hodinky ve zlatém či rose gold odstínu, který nádherně ladí s opálenou pokožkou. Stejně tak oblíbené zůstávají i hodinky zdobené nejrůznějšími kamínky.

Letos si přijdou na své milovnice minimalismu i extravagance, neboť kromě méně nápadných hodinek budou in i ty s výraznějšími řemínky a barevnými detaily.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články