3D růže ovíjí svět módy: Trendu jejich květů podlehly Zendaya či Nicole Kidman

3D růže jako módní trend jara 2023: Inspirujte se Nicole Kidman, Zendayou i Carou Delevingne a ozdobte se maxikvěty
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Chcete jednoduchý outfit pozvednout o třídu výš? Nepřehlédnutelnost nám zajistí čelenka s umělými květy, pořídíte ji v Zaře za 999 Kč.Crop topy patří k nejoblíbenějším. Nebojte se jejich krátké délky a noste je pod blejzr či bundu. Extravagantní variantu s aplikacemi najdete v nabídce H&M za 399 Kč.Dražší verze sexy topu ve stejném stylu. Korzetem inspirovaný top Blumarine pořídíte za 327 eur.Květinové aplikace skvěle doplňují i pantoflíčky. Jejich džínové provedení s jehlovými podpatky najdete v nabídce řetězce Mango za 1 999 kč.+ 11 fotek+ 12 fotek

Úžasné plastické aplikace, decentní potisky či doplňky kopírující jejich přesnou podobu. Růže v jakémkoliv podání patří k nejvýraznějším prvkům aktuálních módních kolekcí a přehlídek z červeného koberce. S blížícím se jarem brzy ovládnou i trendy v ulicích.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 14. 03. 2023 10:15

Nepřehlédnutelné haute couture róbě Valentino, ve které herečka Zendaya (26) zazářila na letošním předávání cen SAG, dominovala vlečka obsypaná růžovými květy. Pořádně velká poupata se na stejné akci objevila také na kalhotovém overalu modelky a herečky Cary Delevingne (30). Herečka Nicole Kidman (55) zase – v poněkud decentnější formě – předvedla rozkvetlé růže na nedávném předávání Oscarů, a to v podobě mohutných aplikací na flitrových šatech z dílny Armani Privé.

A z červeného koberce či přehlídkového mola je to vždy už jen kousek do šatníku nás, běžných smrtelníků. Růže se tak stanou jedním z trendů i v běžných kolekcích a s nástupem jara, které se blíží s každým dnem, rozkvetou i naše šatníky.

Módním kouskům vévodí impozantní aplikace květin

Přestože jsou mezi highlighty letošního jara vedle růží také tradiční a oblíbené potisky s různou florální tématikou, samotná plastická zpracování květenství patří k výrazným aktuálním inovacím, které dovedou oživit i jindy poměrně fádní módní kreace. Pořádnou dávku extravagance ale modelu dodáte i správným doplňkem, třeba masivním náhrdelníkem inspirovaným rostlinnou říší.

Průkopnice výrazných květin Sarah Jessica Parker

Nebojte se ani doplňků do vlasů nebo na klopu. Velikostně předimenzovanou látkovou květinu v podobě brože či ozdoby účesu svého času proslavila vytříbeným stylem proslulá představitelka Carrie Bradshaw ze seriálu Sex ve městě, herečka Sarah Jessica Parker (57), a my si její úspěch letos s radostí můžeme vychutnat na vlastní kůži. Připněte si objemný květ do vlasů či na hruď a vyzkoušejte, co udělá s vaším jarním outfitem!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články