4 překvapivé kosmetické zlepšováky, které potěší vaše tělo i peněženku. Znáte je všechny?

4 překvapivé kosmetické zlepšováky, které potěší vaše tělo i peněženku. Znáte je všechny?
Zdroj: Freepik

Přijde vám, že jsou zkrášlovací přípravky stále dražší a dražší? Poradíme vám, jak ušetřit. Mezi uživatelkami sociální sítě Reddit proběhla anketa o nejlepší kosmetickou vychytávku, která zároveň potěší peněženku. A některé příspěvky skutečně stály zato.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 23. 06. 2021 09:00

V anketě se objevily tipy na výměnu nákladných odličovacích ubrousků za hadřík z mikrovlákna či použití dětských vlhčených ubrousků místo holicí pěny. Pojďme se podívat blíže na ty nejgeniálnější nápady.

Dětské vlhčené ubrousky místo pěny na holení

Jedna z uživatelek přiznala, že při holení nohou používá místo pěny dětské ubrousky. "Potřebujete si v rychlosti oholit nohy a nemáte čas jít do sprchy? Použijte dětské vlhčené ubrousky. Nohy jimi otřete, oholte je a znovu otřete. Hotovo," napsala uživatelka Frenchitwist, podle níž se tento postup uplatní hlavně při pobytu v kempu nebo pod stanem, kde máte omezený přístup do sprchy.

Hadřík z mikrovlákna místo odličovacích ubrousků

Další užitečný tip, jak ušetřit, pochází od uživatelky Sinerdly. Ta používá na odstraňování make-upu hadřík z mikrovlákna namísto drahých odličovacích ubrousků. "Hadřík stačí jen navlhčit vodou a smyjete i voděodolnou řasenku. Vím, že to zní až příliš dobře na to, aby to byla pravda, ale je to tak," chlubí se uživatelka.

PVA lepidlo nebo vazelína místo tekutého latexu

Aby vám nehty vydržely déle jako čerstvě nalakované, doporučuje jedna z uživatelek je na závěr přetřít vazelínou. "Pokud si nemůžete dovolit tekutý latex, můžete použít PVA lepidlo nebo jen vazelínu. Vážně to funguje a vyjde to levněji," tvrdí BloomEPU.

Bezbarvý lak na laciné šperky

Pokud vás trápí nevzhledné fleky, které nechávají na kůži laciné šperky, existuje jednoduchý a levný způsob, jak jim předcházet. "Prostě šperk natřete bezbarvým lakem na nehty," sdělila uživatelka BarelyLeathal.

Zdroj informací:

reddit.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články