Slavné krásky ve znamení Vah: Absolonová, Kerndlová a Paltrow mají z hlediska hvězd mnoho společného

Slavné krásky ve znamení Vah: Absolonová, Kerndlová a Paltrow mají z hlediska hvězd mnoho společného
Zdroj: Herminapress, Profimedia/Koláž Lifee
Monika Absolonová se narodila 27. září a je svými vlastnostmi typickou Váhou.Veronika Žilková, narozená 16. října, v sobě Váhu nezapře. Rodina a přátelé jsou pro ni vším.Půvabná Tereza Kerndlová má narozeniny 6. října. Další hrdou zástupkyní slavných Vah je herečka Gwyneth Paltrow. Ta oslavila narozeniny 27. září. + 1 fotka+ 2 fotky

Lidé narození ve znamení Vah, tedy mezi 23. zářím a 22. říjnem, se řadí mezi nejpřátelštější a nejméně konfliktní znamení vůbec. Které populární ženy slaví narozeniny v tomto období, co je spojuje a jaké jsou jejich nejvýraznější povahové rysy?

Dana Klementová
Dana Klementová 08. 10. 2022 18:00

Kdo by to řekl, že Monika Absolonová, Veronika Žilková, Gwyneth Paltrow a Gwen Stefani mají tolik společného! Všechny tyto dámy jsou totiž hrdými Váhami. Jak se to projevuje v jejich soukromí? 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gwen Stefani (@gwenstefani)

Ženy ve znamení Vah

Ženy ve znamení Vah kladou důraz na vztahy a mají velkou potřebu komunikace. Ke spokojenému životu potřebují mít kolem sebe lidi. Nejlépe se cítí mezi přáteli a s rodinou, která je pro ně zcela zásadní. Váhy často mívají umělecké sklony a touží po slávě. Jsou plné harmonie, silného estetického cítění a laskavosti. 

Váhy jsou proslulé nejen nerozhodností, ale také svým přístupem k životu. Jsou to neuvěřitelně optimistické bytosti, které nezkazí žádnou legraci a pro přátele jsou významnou psychickou oporou,“ říká o tomto znamení astroredaktorka magazínu Lifee.cz Denisa Zajíčková. 

Váhy jsou rozenými diplomatkami a pečlivě volí každé slovo tak, aby vyšly s každým. Kompromisy jim rozhodně nejsou cizí. Často jsou to totiž právě Váhy, kdo urovnává spory v rodině, partě přátel či na pracovišti

Monika Absolonová je ženou mnoha talentů

Typickou Váhou je zpěvačka, herečka a moderátorka Monika Absolonová. Představuje velmi umělecky založenou osobnost, která se realizuje ve vícero oborech najednou. Stejně jako většina Vah je komunikativní a aktivní na sociálních sítích

Váhy jsou také velkými milovnicemi módy a estetiky. Což bývá zřejmé z jejich stylu oblékání a orientace v trendech. A jinak tomu není ani v případě Moniky Absolonové. Navíc kromě toho jako typická Váha tíhne k vytváření harmonického a fungujícího rodinného zázemí.

Veronika Žilková miluje rodinu nade vše

I Veronika Žilková, která se narodila 16. října, je typickou Váhou. Na veřejnosti ráda mluví o své hluboké oddanosti k rodině. Její děti, vnoučata a další příbuzní jsou pro ni vším.

O svých blízkých mluví pouze v superlativech a fakt, že kromě vlastních potomků vychovala i děti osvojené, mluví za vše. Navíc ve svých téměř 61 letech vypadá vážně skvěle

Tereza Kerndlová si potrpí na stabilní zázemí

Ne nadarmo bývá Tereza Kerndlová označována za jednu z nejpůvabnějších žen české hudební scény. Krásná brunetka je známá svým stabilní partnerským životem, láskou k hudbě a citem pro estetično. Neupravenou a bez úsměvu Terezu nikdy neuvidíte. 

Gwyneth Paltrow má smysl pro detail

Opomenout rozhodně nesmíme ani zahraniční hvězdy. Herečka Gwyneth Paltrow je známá pro svou laskavost a rozvážnou povahu. I když se například v médiích veřejně řešily její rozchody, vždy probíhaly poměrně klidně a bez velkých scén, neboť Váhy se konfliktům raději vyhýbají a dávají přednost diplomacii. A ani zde není potřeba připomínat, že cit pro detail této herečce opravdu nechybí. Ať se totiž objeví kdykoliv, vždy jí to moc sluší

Gwen Stefani patří k módním ikonám

Zpěvačka Gwen Stefani je kromě svého umu známá také pro svou lásku k módě a poměrně odvážným kreacím. Má velký smysl pro vizuálno a detail. Estetika je pro ni jako pro většinu Vah opravdu hodně důležitá. Je citově hodně založená, věří své intuici a miluje své nejbližší.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články