7 okouzlujících vlasových proměn blondýnek: Jak o světlé vlasy pečovat během léta?

7 vlasových proměn u blondýnek: Jak o odbarvované kadeře pečovat během léta?
Zdroj: Se souhlasem Salon Michal Zapoměl
Vybrat vhodný odstín, který vám bude skutečně slušet, je u blond vlasů to nejdůležitější a zároveň nejnáročnější.Při odbarvování je lepší svěřit se do rukou odborníků. Poradí vám i s odstínem, který bude lichotit vaší pleti. Blonďatým vlasům je třeba dopřát intenzivní péči.Fialové šampony vám pomohou eliminovat nežádoucí žluté odlesky. + 3 fotky+ 4 fotky

Změna účesu dokáže ženu nejen esteticky zcela proměnit, ale také jí dokáže dodat sebevědomí. Jak k razantním vlasovým proměnám přistupují české ženy a jak ideálně pečovat o odbarvované vlasy? Nechte si poradit od odborníků.

Dana Klementová
Dana Klementová 25. 06. 2022 15:00

Vybrat vhodný odstín, který bude slušet vašemu odstínu pleti, je u blond vlasů to nejdůležitější a zároveň nejnáročnější. Pokud se vám to povede, dopřejte jim dostatečnou péči, která jejich krásu ještě podtrhne

Blond vlasy si žádají speciální péči

Základem péče o vlasy, a to nejen o ty blond, je kvalitní vlasová kosmetika, kterou by vám měl doporučit přímo váš kadeřník, neboť právě on zná vaše vlasy nejlépe. Důležité je vsadit na šampony a kondicionéry, které jsou speciálně určené pro blond vlasy. Nápomocné vám budou i takzvané fialové či silver šampony, které dokáží eliminovat žluté odlesky a vlasy zanechají krásně blonďaté. O jejich použití se poraďte se svým kadeřníkem, vzhledem k tomu, že odbarvené vlasy lehce vysušují a zničené konce by mohly při častém používání zfialovět. 

Alespoň jednou týdně bystě měly své hřívě dopřát extra péči v podobě vlasové masky, která jim dodá potřebnou dávku živin a zanechá je plné života. 

Pozor na sluneční záření

Vzhled blond vlasů může negativně ovlivnit zejména UV záření, které vede ke ztrátě lesku, pružnosti, a především ke změně barvy vlasů. Jak o vlasy během léta pečovat, nám prozradil kadeřník Lukáš Klucký, který je zároveň zakladatelem salonu Hairtrend. „Svým klientkám vždy doporučuji, aby si na léto pořídili celou letní řadu profesionální vlasové kosmetiky. Ta by měla obsahovat šampon, kondicionér, masku a olej s UV ochranou, aby byly vlasy plně chráněné před poškozením. Bez ochrany se totiž již za 15 minut začnou pálit vlasové vazby a vlasy se začínají lámat, prozradil Lifee.cz Lukáš Klucký.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Hairtrend.cz (@hairtrendcz)

Vlasové proměny blondýnek od českých kadeřníků

Dámy, pokud tedy i vy hledáte ten správný blond odstín, prohlédněte si naši fotogalerii, kde vás čeká hned 7 vlasových proměn, u kterých je výsledkem krásný světlý odstín. Ovšem pozor, pokud nejste blondýna, ale o razantní změně barvy přemýšlíte, nejprve si vše dobře promyslete. Dle slov kadeřníka Michala Zapoměla až polovina žen lituje, že se do výraznější vlasové proměny pustily.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články