EXKLUZIVNÍ ANKETA: Ponožky v sandálech - ano, nebo ne? České celebrity mají jasno

Ponožky v sandálech, ano nebo ne? Překvapivé odpovědi našich celebrit
Zdroj: Showpix, Herminapress
Modelka Andrea Bezděková říká, že léto není pro zbabělce a noci bývají chladné.Ponožky v sandálech už považuje většina Čechů za faux-pas.Moderátorka Miluše Bittnerová se jako jediná proti ponožkám v sandálech vyhradila. Přiznává ale, že dceři je zatím nechává.Většina známých osobností v anketě webu Lifee.cz přiznává, že jim ponožky v sandálech přijdou svým způsobem skvělé.+ 6 fotek+ 7 fotek

Ponožky v sandálech. Údajný velký nešvar českých mužů, na který jsou zejména jejich ženy alergické. Je to ale opravdu tak? Web Lifee.cz vyzpovídal pětici známých osobností a jejich odpovědi nás víc než překvapily.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 07. 2022 08:00

Pro někoho nevkusný trend, který zahraniční módní kritici přiřkli Čechům coby jejich poznávací znamení, pro jiné symbol pohodlí, sucha a tepla.

Nedávno jsem na Colours of Ostrava potkala Matěje Paprčiaka a měl ponožky v sandálech! Dělala jsem si z něj srandu, ale on si za tím strašně stál - a to mě hrozně baví. Od teď jsem oficiálně fanynkou ponožek v sandálech," přiznala pro Lifee.cz herečka Denisa Pfauserová. A co o ponožkách v sandálech soudí další české celebrity? Podívejte se na naši exkluzivní anketu!

Mirai Navrátil, zpěvák

„Ponožky v sandálech? To je úplnej TOP strop! Fakt to cením. Je to nejlepší věc, co existuje. U chlapů i u ženských. Je to fakt nejvíc a děkuju za to. Já to ještě nedělám, ale hrozně se mi to líbí."

Andrea Kalousová, modelka a zpěvačka

„Miluju a nosím! Myslím, že by ponožky v sandálech měl nosit každý. Je to moc příjemné, když se ti v létě potí nohy."

Andrea Bezděková, modelka

„No jasně, jen do toho! Jdeme do toho! Večery jsou chladné, víte? Tady není místo pro žádný zbabělce. Já to sice nenosím, ale chtěla bych, aby to ostatní začali nosit. Ať lidi riskují, ať jsou odvážní a ať nosí ponožky v sandálech!"

Denisa Pfauserová, herečka

To je nejvíc cool. Nejvíc mě to baví a myslím, že to zase přichází do módy. A dokonce to z módy možná nikdy nevyšlo. Mně osobně asi nikdy nebylo takové horko, abych si ty ponožky vzala. Ale chápu, že to musí být pohodlné a pohodlí je nade vše. Když se třeba někomu potí nohy, musí to být nepříjemné, když se na plosky lepí sandály.

Nedávno jsem na Colours of Ostrava potkala Matěje Paprčiaka a měl ponožky v sandálech! Dělala jsem si z něj srandu, ale on si za tím strašně stál - a to mě hrozně baví. Od teď jsem oficiálně fanynkou ponožek v sandálech."

Miluše Bittnerová, moderátorka a herečka

„Myslela jsem si, že to je záležitost Čechů, ale není. Když jsem byla na dovolené, myslela jsem si - aha, krajan. A ne, nosí to takhle třeba Američané, kvůli puchýřům. To mě zklamalo a nejsem ochotná tenhle styl následovat.

Ale přiznávám, že mé dcerce Betynce je zatím dávám. Jestli si to jednou přečte... ona se prostě zatím nemůže bránit. Pokud to někdy aplikoval můj manžel, tak ho to některá bývalá přede mnou chytře odnaučila. Takže za mě ne!"

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články