Černé šaty třikrát jinak: Hailey Bieber je rozzářila oranžovými drahokamy, holou kůží i rafinovanými prsteny

Hailey Bieber v černých šatech.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Hailey Bieber v šatech z jarní kolekce ready-to-wear značky Saint Laurent. Na krku má náhrdelník náhrdelník Tiffany&Co. s oranžovými drahokamy. Večerní šaty CALVIN KLEIN, 5 769 KčSandály Aldo, 1 599 KčZlatý přívěsek s diamantem a citrínem. Apart, 3 890 Kč+ 16 fotek+ 17 fotek

Šestadvacetiletá americká modelka Hailey Bieber patří k nejvlivnějším módním influencerkám současnosti. Jen její instagramový účet sleduje přes 50 milionů lidí. Její styl je přitom velmi jednoduchý. Volný čas nejraději tráví ve sportovních oversize outfitech, zatímco do společnosti vyráží v klasických černých šatech, které však umí vymazlit dokonalými doplňky a detaily.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 16. 01. 2023 09:00

Společně s manželem, zpěvákem Justinem Bieberem, se často objevují na veřejnosti ve volnočasových outfitech. Hailey dává přednost velké bundě a volným kalhotám, které doplňuje malou kabelkou přes rameno a pohodlnými botami, jako jsou tenisky nebo pantofle. Možná volí volnější střih i proto, že se nedávno spekulovalo o jejím těhotenství, které se později ukázalo jako planý poplach.

Vypouklé bříško měla kvůli cystě. Mám na vaječníku cystu o velikosti jablka. Nemám endometriózu ani PCOS (syndrom polycystických vaječníků - pozn. red.), ale párkrát jsem již cystu na vaječníku měla a nikdy to není legrace," napsala ve svém Instagram Stories.

Hailey Bieber miluje černé šaty a odhalenou kůži

I přes zhoršený zdravotní stav se modelka objevovala na mnoha společenských akcích, kde vypadala naprosto skvostně. Zajímavostí je, že skoro pokaždé volí dlouhé černé šaty, které sahají až na zem. Stejná barva, stejný střih a odhalená kůže. Nejspíš jde o její oblíbený styl.

Na galavečeru Academy Museum měla na sobě nařasené vykrojené šaty bez ramínek s volánem v pase, které pocházely z jarní kolekce ready-to-wear značky Saint Laurent. Šaty byly nařasené i kolem stehen a Hailey v nich vypadala trochu jako mořská panna. Celý look doplnila diamantovými šperky, které tvořil zásnubní prsten od manžela a náhrdelník Tiffany&Co. z hranatých oranžových drahokamů.

Hailey Bieber a Saint Laurent na sto způsobů

Šaty značky Saint Laurent oblékla modelka i na párty pro novou kolekci Tiffany&Co. Tvořil je průhledný základ, pod kterým prosvítalo černé prádlo. Do třetice všeho dobrého, a nebo v tomto případě všeho stejného, Bieber oblékla šaty téže značky i na událost WSJ Innovator Awards. Tento model měl dlouhé rukávy s nařasenými detaily živůtku. Look korunovala několika prsteny, přičemž další doplňky omezila na minimum.

Jedinou malou barevnou změnu v jejím výběru šatů jsme mohli zaznamenat na události ELLE, kam zvolila hnědý přiléhavý model. Asi vás nepřekvapí, že tyto šaty opět pocházely z dílny Saint Laurent, jehož je ambasadorkou. Róbu doplnila vínovými botami na podpatku, rozpuštěnými vlasy a jemným make-upem, který tvořily hnědé stíny a červená rtěnka.

Na všechny looky a další inspiraci se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zdroj informací:

People.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články