Chlapecké oblečení na léto 2022: Oblíbené budou džínové kraťasy, dvoudílné soupravy i klobouky

Chlapecké oblečení na léto 2022: Oblíbené budou džínové kraťasy, dvoudílné soupravy i klobouky
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Modro-bílá bavlněná košile. H&M, 349 KčChlapecké pantofle s potiskem. H&M, 349 KčLetní džínové šortky. H&M, 499 Kč. Černý klobouk bucket s výšivkou. H&M, 249 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Nejen dívky, ale i kluci touží po šik kouscích do svého šatníku. Co jim pořídit na léto 2022, aby se nestali terčem posměchu vrstevníků? S trendy džínovými šortkami, dvoudílnými soupravami či klobouky určitě nešlápnete vedle.

Dana Klementová
Dana Klementová 01. 06. 2022 08:00

Maminky, už víte, jakými letními kousky letos obohatíte šatník svému synovi? České e-shopy jsou již nyní plné stylového letního oblečení pro děti, kterým jistě potěšíte každého kluka.

Trendy oblečení pro kluky na léto 2022

Při výběru letního oblečení pro děti je více než vzhled důležité to, aby se váš potomek ve vybraném kousku cítil dobře. Zbytečně tedy dítěti nenuťte něco, co se líbí vám, ale snažte se naslouchat také tomu, co by si zvolilo ono samo. 

Pokud je řeč o komfortu, během léta je důležité myslet především na výběr vhodného materiálu. Ideálním řešením, a to nejen na léto, je bio bavlna, která pohlcuje pot, je prodyšná a na pokožce velmi příjemná. Navíc je vhodná pro citlivou dětskou pleť a pro alergiky. Žádané pak během léta bývají i materiály jako len či bambus, které oceníte pro jejich chladivé vlastnosti a prodyšnost. 

Co se týče konkrétních kousků, i letos budou velmi oblíbené především džínové šortky, bavlněné kraťasy a všechny střihy triček. Mimo to se populárními stávají dvoudílné sety, tedy soupravy kraťasů a triček či mikin. Zapomenout nesmíme ani na trendy bucket hat

Pokud se chcete dětským letním oblečením pro kluky inspirovat i vy, prohlédněte si naši fotogalerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články