Cropped, oversized nebo kožená: Prošívané vesty, které by na podzim neměly chybět v žádném dámském šatníku

Trendy vesty pro podzim 2022: nosit se budou zkrácené, oversized i kožené
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee
Hnědá dámská prošívaná vesta DStreet. BezvaSport, 1484 KčDámská prošívaná vesta. Lindex, 1299 KčKhaki dámská dlouhá prošívaná vesta ICHI. ZOOT, 1777 KčOranžová prošívaná vesta s kapucí. MARC O’POLO, 4990 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Skvěle doplní jakýkoliv elegantní i sportovní outfit, je nadčasová, a především maximálně pohodlná. Řeč je o prošívané vestě, která by vám v podzimním šatníku určitě neměla chybět.

Dana Klementová
Dana Klementová 14. 09. 2022 08:00

Hitem jsou od začátku podzimu až do konce jara a lze je nosit prakticky kamkoliv. Dámské prošívané vesty se řadí mezi nejvíc must-have kousky dámského podzimního šatníku a neměly by chybět ani v tom vašem.

Prošívané vesty - must-have kousek podzimu

Nosit je můžete na teplejší pletené svetry, mikiny s kapucí i roláky. Lze je vynést do přírody, do obchodu, práce i kina. Tenčí prošívané vestičky můžete obléct pod kabát, a naopak ty silnější v oversized střihu i přes něj. Prošívané vesty během podzimu a zimy zkrátka využijete.

Vesty všech střihů a barev

Prošívané vesty se vám nabízejí v různých délkách. Od těch zkrácených cropped až po ty do půli lýtek. Mohou být tenké nebo plněné kvalitním peřím či recyklovaným materiálem. I vnější materiály se mohou lišit. Záleží proto na vás, zda dáte přednost imitaci kůže či lesklé podobě

Co se barev týče, nejčastěji se nosí černé, hnědé, zelené, béžové či khaki vesty. Jelikož však podzimu 2022 dominují syté a výrazné odstíny, chybu neuděláte ani s oranžovou, kobaltově modrou či sytě růžovou vestou, které krásně rozzáří každý outfit. 

A s čím prošívanou vestu ideálně kombinovat? Delší vypadá skvěle s pletenými šaty a kozačkami. Naopak kožená prošívaná vesta se perfektně hodí k modrým džínám, zkrácená zase ke kalhotám s vysokým pasem a tenkou prošívanou vestu můžete zkombinovat s prošívanou sukní. Stejně tak můžete prošívanou vestu přehodit přes teplákovou soupravu. 

Inspirace na trendy vesty pro podzim 2022 si nyní můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články