Denim, to není jen modrá: Jaru vládnou pestré a pastelové barvy džínoviny. Zapovězena není ani šedá či bílá

Denim, to není jen modrá: Jaru vládnou pestré a pastelové barvy džínoviny. Zapovězena není ani šedá či bílá
Zdroj: Oficiální materiály prodejce
Víc je víc. Přidejte své džínové výbavě barvy a hrejte si s neotřelými i nezvyklými kombinacemi, stejně jako v jarní kampani značky C&A.Červená není překážkou. Džíny v této výrazné barvě dovedou zapracovat na perfektním vzhledu nesmrtelné barevné trojkombinace. Tchibo, 799 KčOstře zelené džíny z jarní nabídky značky F&F jasně symbolizuji aktuální barevný trend. Cena: 599 Kč Denimové overaly na oblibě neztrácejí. Washed, neboli sepraná varianta zeleného odstínu sluší modelu Primark, jehož cena je 549 Kč.+ 9 fotek+ 10 fotek

Všechny stěžejní kousky z klasicky modrého denimu už máte doma? Nevadí, můžete svůj džínový arzenál začít doplňovat o další odstíny. Barevná džínovina, kterou samozřejmě mezi trendy neevidujeme poprvé, právě znovu vstupuje na scénu.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 31. 03. 2023 08:00

Na druhu oblečení, střihu ani jiných aspektech nezáleží. Pestré barvy pomalu obsazují všechny džínové pozice. A jak jim to bude slušet na jarních kouscích, o to lépe pak pestré či pastelové tóny džínových prvků vyniknou uprostřed léta.

Buďte připravené a vybavte se klasickou denimovou bundou, šortkami, sukní v áčkovém střihu či midi délce, šaty nebo úplně obyčejnými džínovými kalhotami, kterým nové odstíny přidají mladistvý švih. Pestré barvy nejsou zapovězené ani mužům. Také jim určené kolekce zpestřují výraznější tóny a rozhodně to není na škodu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pepe Jeans London (@pepejeans)

Do barevných outfitů přizvěte i klasické modré kousky

Tak jako nás nikdy neomrzí odstíny modré, vycházející ze základní barvy denimu – indiga, stejně nadšeně můžeme přivítat ve skříni nové barvy a s nimi i další nápadité kombinace. Zapovězena není ani vzájemná kombinace barev s běžnými modrými kousky. Naopak, o to pestřejší paletu výsledných outfitů získáte.

Nezapomínejte ani na neutrální odstíny

Přestože jsou mezi staronovými hvězdami džínoviny spousty pastelových i výrazně vybarvených odstínů, opomíjet nemusíte ani oblíbené neutrální tóny. Ani letos tedy není chybou zapojit černý, šedý a bílý denim, který si udržuje pozici stojící nad pomíjivými trendy a následuje příklad nadčasových modrých variant. Výsledkem je pestrý a skvěle kombinovatelný šatník, ve kterém vždy najdete novou a neokoukanou variantu oblíbených kousků.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články