Parádní smeč! Těhotná Dominika Cibulková oblékla latexové šaty a nebezpečně vysoké jehly

Těhotná Dominika Cibulková válí: S bříškem se předvedla ve smyslných latexových šatech a jehlách
Zdroj: Profimedia
Dominika Cibulková vyrazila na módní akci Fashion LIVE! 2022 v Bratislavě v černých latexových šatech.Lesklý materiál krásně obepínal její těhotenské bříško. Outfit doladila jehlovými podpatky a šedým kabátem. Inspirujte se jejím stylem. Šaty z imitace kůže ROTATE. MODIVO, 3539 KčČerné smyslné šaty. MARCIANO GUESS, 2739 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (33) je vyhlášenou milovnicí módy. Není tedy žádným překvapením, že se jejími modely inspiruje mnoho žen. Bývalá čtyřka světového žebříčku se navíc nebojí být sexy ani během svého druhého těhotenství a bez obav sáhne po obtažených latexových šatech.

Dana Klementová
Dana Klementová 05. 10. 2022 08:00

Tenisovou kariéru pověsila na hřebík před třemi lety a od té doby se naplno věnuje rodině, do které brzy přibude další člen. To však neznamená, že by se Dominika Cibulková stáhla do ústraní. Naopak. Ráda si vyrazí do společnosti, kde ji opravdu nepřehlédnete. Finalistka Australian Open z roku 2014 se totiž se stejnou vášní, jako kdysi sportu, věnuje módě a nebojí se na sebe poutat pozornost. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Smyslný podzimní outfit podle Dominiky Cibulkové

Nedávno se Dominika Cibulková objevila na módní akci Fashion LIVE! 2022 v Bratislavě v černých latexových šatech, šedém kabátu a černých jehlových lodičkách. V outfitu předvedla pěkně zakulacené bříško, a připomněla tak, že i v pokročilém stádiu těhotenství si může žena dovolit obléknout téměř cokoliv, pokud se v tom cítit dobře. A i když se nejedná o typický outfit nastávajících maminek, Dominice velmi sluší a působí v něm půvabně, a zároveň smyslně. 

Za celkovým styligem stojí módní návrhář Boris Hanečka, z jehož dílny nepocházejí pouze šaty, ale i praktický dlouhý šedý kabát. Stylista Andrej Kusalík, který pravidelně radí Dominice s výběrem modelů, pak pomohl dotáhnout její vizáž k dokonalosti.  

Pokud byste se chtěli outfitem, který bude zaručeně slušet i ženám, jež zrovna nejsou v očekávání, inspirovat i vy, prohlédněte si naši fotogalerii. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články