Hora kondomů na přehlídce na milánském týdnu módy: K bezpečné zábavě sváděla i nejkrásnější holčička světa

Přehlídka Diesel na podzim a zimu 2023: Statisíce kondomů  na mole, po kterém se prošla i nejkrásnějšího holčička světa Thylane Blondeau
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Hvězdou přehlídky značky Diesel byla Thylane Blondeau, někdejší nejkrásnější holčička světa.Za modelkami byla hora kondomů čítající 200 tisíc kusů. Kreativní ředitel Dieselu svým uměním rád provokuje.Modely Glenna Martense jdou z dobou a někdy jsou i z recyklovaných materiálů. + 8 fotek+ 9 fotek

Na milánském týdnu módy předvádějí značky své kolekce pro podzim a zimu 2023. Jednu z nejulítlejších show uspořádala značka Diesel, která ji celou zaštítila tématem bezpečného sexu. Hvězdou přehlídky se statisíci kondomy na podiu byla někdejší nejkrásnější holčička světa Thylane Blondeau (21).

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 23. 02. 2023 13:39

Hosté byli překvapeni už při příchodu na přehlídku. V místnosti, kde byly rozmístěny židle, se nacházel obrovský kopec kondomů. Hora čítala 200 000 kusů ochrany. Italská značka Diesel svou přehlídkou na nadcházející sezonu navádí k bezpečnému sexu a celkově pozitivnímu přístupu k užívání si. 

Provokativní značka Diesel

“V Dieselu si rádi hrajeme, a myslíme to vážně,” řekl kreativní ředitel značky Glenn Martens pro CNN a dodal: “Užívejte si, respektujte se, ale zároveň se chraňte.” Martens, který pochází z Belgie, do značky nastoupil v roce 2020 a je známý pro svůj provokativní marketing a experimentování. 

Nová kolekce obsahuje prvky nylonu, který je potažený dalším druhem plastu. Nechybí ani umělá kožešina, která je natřena tak, aby vypadala téměř jako tekutina, a objevují se i bundy stylu biker, které byly přetvořeny v unikátní umělecká díla pomocí ohně. 

Sténání jako hudební doprovod přehlídky

Podzim a zima v Dieselu bude o svobodě, potěšení a experimentování. Modelky se na přehlídce procházely kolem hory kondomů v ultra nízkých džínách, průhledných materiálech, ale i hedvábných šatech, které držely pohromadě nejistě vyhlížející řetízky. Nechyběla mezi nimi ani Thylane Blondeau, která se v modelingu pohybuje od čtyř let a roku 2007 byla prohlášena nejkrásnější dívkou světa.

Kromě kondomů, které dodala značka Durex, jejíž název příznačně začíná na stejné písmeno jako jméno italské módní značky, byla přehlídka podkreslena specifickým zvukovým doprovodem - naléhavým sténáním. To celé jen posilovalo poselství Martense, který chce neustále posouvat hranice.

Diesel má zápis v Guinnessově knize rekordů

Kreativní ředitel Dieselu si už jednou přehlídkou vysloužil i zápis do Guinnessovy knihy rekordů. Při prezentaci kolekce jaro/léto 2023, která proběhla v září loňského roku, nechal vyrobit největší nafukovací sochu na světě. Její fotku najdete v galerii.

Jeho přehlídku na podzimním týdnu módy v Miláně sledovalo přímo na místě pět tisíc diváků a pozvánka na ni zahrnovala jedlá červeno-bílá tanga v barvách značky.

Podívejte se na trendy na letošní podzim a zimu do galerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články