Luxusní černý pásek na pět způsobů: S jediným doplňkem vykouzlíte pět originálních outfitů

I s jediným doplňkem se dá vykouzlit několik originálních outfitů: Jak stylově využít luxusní černý pásek
Zdroj: Freepik
Dámský černý pásek. PINKO, 2500 KčLuxusní černý pásek. ARMANI EXCHANGE, 1019 KčHnědé dámské svetrové šaty s rolákem. ZOOT.lab, 849 KčČerný koženkový křivák, který můžete obléct přes jakékoliv šaty s páskem. Noisy May, 1049 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Trendy outfity vás nutně nemusejí vyjít na desítky tisíc korun. Naopak. Občas stačí zainvestovat do jednoho kvalitního doplňku, se kterým hravě vykouzlíte originální modely i z oblečení, které máte běžně ve skříni. Vsaďte na kvalitní černý pásek a nebudete litovat.

Dana Klementová
Dana Klementová 13. 09. 2022 09:00

Zřejmě každá žena by chtěla chodit krásně oblékaná. Jenže kupovat stále za nové a nové outfity je značně finančně náročné. Zkuste proto tentokrát neinvestovat do oblečení, ale pouze do kvalitního doplňku, jakým je například luxusní černý pásek. Uvidíte, že se to vyplatí. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Šedivá (@flabgee)

Jeden pásek na několik způsobů

Pásek můžete v první řadě využít obligátně s kalhotami. Pokud běžné džíny doplníte o luxusní pásek, stačí vám následně obléct například hřejivý svetr v podzimních barvách a jeden stylový outfit máte hotový. 

Nebo můžete pásek využít originálněji, a to na svrchním oblečení. Neváhejte jím přepásat sako či trenčkot. Nejenže tak dodáte outfitu šmrnc, ale zároveň skvěle podtrhnete svůj štíhlý pas a i v oversized oblečení perfektně vynikne vaše postava. Stejně tak můžete pásek nosit i přes oversized pletený cardigan

Luxusní pásek a šaty

Pokud během teplejších podzimních dnů oblékáte maxi šaty, i v tomto případě se vám může pásek hodit. Následně totiž stačí přes šaty přehodit kožený křivák, který je naprostým must-have kouskem dámského podzimního šatníku, a máte hotovo.

Co se týče šatů, pásek vypadá skvěle také na rolákových úpletových šatech s délkou do půli lýtek

Inspiraci na originální outfity doplněné páskem si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články