Jak kamuflovat malá prsa, a je to vůbec potřeba? Známe triky, jak z nich udělat přednost

uvodní foto
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Krátký top s nařasením ve výrazné barvě spojuje hned několik doporučení pro majitelky malých prsou. Zara, 449 KčMini šaty s řasením a aplikací v oblasti hrudníku jsou ideální. Mango, 1599 KčCrop topy bez debat vypadají nejlépe na menších prsou. Sexy, ale ne vulgárně. Reserved, 99 KčKalhoty s vysokým pasem a crop top - ideální kombo pro ženy s neobjemným hrudníkem. Trendyol, zoot.cz, 899 a 399 Kč+ 10 fotek+ 11 fotek

Na malých prsou není nic špatného, naopak si s nimi můžete dovolit spoustu stylingů, ve kterých by ženy s velkými ňadry vypadaly neesteticky. Níže si můžete přečíst několik tipů, jak malá prsa kamuflovat, či jak je naopak vynést tak, že jejich malý objem bude předností.

Radka Franc
Radka Franc 17. 11. 2022 18:00

Tentokrát zapomeňme na vycpané podprsenky "zvedačky", které z malých prsou vytvoří něco, co nejsou, a vy se v nich necítíte komfortně, svobodně ani pravdivě. Dnes půjde o kamufláž optickou.

Textura, mašle a volánky přidají kýžený objem

První radou je textura. Pořiďte si kousky, které mají volánky, mašle či nějaký jiný typ objemného prvku v oblasti hrudníku. Halenka na jedno rameno zvýrazní vaše paže a odvede pozornost od hrudníku.

Nošení výrazných grafických potisků a zajímavých konstrukčních detailů, jako jsou sklady, uzly a podobně, jsou dalším stylovým tipem pro ženy, které jsou objemově méně obdařené. Kupte si top s vodorovnými pruhy, které jsou známé tím, že rozšiřují. Ženám s plochým hrudníkem během okamžiku vykouzlí větší poprsí.

Další tipy vám dodají potřebné sebevědomí říct světu, mám malá prsa a jsem na to hrdá.

Rozepněte košili, noste crop topy a výstřihy do V

Vyrazte bez podprsenky v košili rozepnuté do hlubokého výstřihu. Pro komfortní pocit můžete použít oboustrannou lepící pásku (určenou pro tělo) či jen přelepky na bradavky. To je něco, v čem ženy s velkým poprsím nikdy nebudou vypadat sexy a jemně zároveň.

Noste hluboký výstřih do V ve spojení se sukní či kalhotami s vysokým pasem. Právě na vás bude tento styling vypadat elegantně a proporčně. Cokoli s hlubokým výstřihem totiž opticky zvětšuje velikost poprsí.

Užijte si crop topy. Jen vy v nich budete za dámu. Pro denní nošení je kombinujte s kalhotami s vysokým pasem, doplněnými dlouhým kardiganem nebo blejzrem. A na párty vyrazte klidně v kombinaci crop topu s krátkými šortkami či koženou sukní.

Ukažte záda předsudkům, i malá prsa jsou sexy

Užijte si topy a šaty s holými zády. Tak můžete ukázat spoustu kůže nečekaně svůdným způsobem. Vpředu byznys, vzadu párty — vy podprsenku nepotřebujete!

Ještě máte pocit, že dostat do vínku malá prsa nebyla žádná výhra? My doufáme, že když vyzkoušíte některé (anebo i všechny) naše tipy, pomůže vám to pohled na ně přehodnotit a mít se zase o kousek víc ráda taková, jaká jste.

Podívejte se do naší fotogalerie, i tam najdete konkrétní tipy, jak obléknout malá prsa, aby vypadala co nejlépe.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články