Jak přelstít uplakané léto: I v gumácích a pláštěnce uděláte parádu

Jak přelstít uplakané léto: I v gumácích a pláštěnce uděláte parádu
Zdroj: unsplash.com
Do práce si můžete vzít kotníkové gumovky, které skvěle zkombinujete se sukní i kalhotami.Na procházku se psem nebo na pěší turistiku můžete obout vyšší gumovky.Námořnicky modré holínky jsou prostě stylové. Hodí se do práce, ale i na procházky městem.I v dešti můžete být šik. Co takhle s průhledným deštníkem?
+ 6 fotek+ 7 fotek

Venku prší a vám se kvůli tomu nikam nechce? Možná, že děláte chybu. Špatné počasí je totiž ideální příležitostí, abyste vytáhla některé módní kousky, a byla tak trendy i v dešti. Co si obléci v deštivém dnu na pochůzku městem nebo třeba do lesa?

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 09. 07. 2020 11:30

Nenechte se vykolejit, že musíte i ve špatném počasí do práce, na procházku s pejskem nebo vyzvednout děti z kroužku. Raději vyzkoušejte stylovou pláštěnku a holínky nebo si pořiďte veselý deštník. Co dalšího byste si neměla zapomenout?

Nepromokavé kousky, které budete rozhodně potřebovat

Pro pobyt a cestu venku v dešti se rozhodně neobjedete bez odolných a zároveň stylových holínek. Chybět by vám neměl ani nepromokavý svršek, například bunda nebo kabát. Fantazii se meze nekladou ani, když se rozhodnete pro barevný deštník nebo pláštěnku. Nezapomeňte si vzít také batůžek, kabelku či brašnu z voděodolného materiálu.

Stále oblíbenější holínky

Holínky či také gumovky doznaly v posledních letech mnoha změn. Nemluvíme tedy o klasických gumácích, ale o holínkách v různých barevných odstínech a vzorech, se kterými snadno ozvláštníte jakýkoliv outfit. Při výběru se řiďte barvou pláštěnky, bundy a dalších doplňků. K sukním se hodí vysoké holínky, ke kalhotám si můžete pořídit nižší, stejně nepromokavé modely. Obuv do deště rozhodně nepodceňujte i ze zdravotních důvodů.

Stylová v pláštěnce

Na teplý svetr nebo mikinu si do plískanic oblečte pláštěnku. Trendy ale budete i v zajímavém nepromokavém ponču. Nejen, že zabráníte tomu, abyste zmokla, ale ještě ke všemu nejspíš obdržíte mnoho obdivných pohledů od kolemjdoucích.

Nepromokavá bunda nebo kabát

Jestliže pláštěnkám příliš neholdujete, pořiďte si nepromokavou bundu. Ta zajistí, že se k vám kapky deště nedostanou. Kromě toho bývá vyráběna z odolných rychleschnoucích materiálů, které se snadno čistí. Takže vám odpadne i práce s její údržbou. Když ji navíc doplníte originálním deštníkem, budete určitě nepřehlédnutelná.

Stylové módní kousky do deště najdete ZDE…

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články