Jennifer Lopez zářila na premiéře: Neonové barvy a kapky rosy doladila udržitelnými diamanty

Jennifer Lopez zářila na premiéře: Neonové barvy a kapky rosy doladila udržitelnými diamanty
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Dokonalý outfit Jennifer Lopez byl ozdobou nedávné premiéry filmu Air: Zrození legendy, který režíroval její neméně slavný manžel Ben Affleck.Hvězdný pár pózováním na červeném koberci na mnoho minut zaměstnal snímkuchtivé fotografy.Jennifer doladila svůj neonový model s křišťálovými aplikacemi šperky s tzv. lab–grown diamanty.Nechybělo ani pouzdrové psaníčko obsypané kříšťálem.+ 8 fotek+ 9 fotek

Tak tohle byla trefa do černého, nebo řečeno příhodně basketbalovou terminologií koš za tři body. Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (53) přijela na pondělní premiéru filmu Air: Zrození legendy podpořit svého muže a tvůrce snímku Bena Afflecka (50) v outfitu, který v sobě snoubil hned několik aktuálních trendů a tvořil naprosto dokonalý celek.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 30. 03. 2023 08:00

Jak bylo na první pohled patrné, stále zamilované hrdličky Lopez a Affleck denně dokazují, že láska je „ve vzduchu“. Nejnověji to předvedli na premiéře filmu Air: Zrození legendy (air - anglicky vzduch, pozn. red.), kam dorazili ruku v ruce. A vypadali úchvatně - každý zvlášť, i jako dokonale sladěný pár.

Jennifer Lopez oděná do kapek rosy a zářivých neonů

Na červený koberec vplula nejobletovanější dvojice večera víc než stylově. Vpravdě hvězdný look vykouzlila Jennifer Lopez hned z několika nejaktuálnějších trendů. Zatímco siluetu nechala vyniknout v bodycon střihu black tie šatů Antonio Grimaldi v nepřehlédnutelném neonovém odstínu, jejich živůtek s dlouhými rukávy a stojáčkem, kompletně obsypaný štrasem, naopak působí étericky díky inspiraci v transparentních prvcích a další neodmyslitelné ozdobě tohoto roku, třpytivých aplikacích. K dokonalosti modelu zjevně chyběly už jen hereččiny proslulé křivky.

Ben Affleck dorazil na slavnostní večer v elegantním dvouřadém obleku od návrháře Thoma Sweeneyho z temně modrého kordu a také mu nebylo co vytknout. Navíc při interview nešetřil superlativy na adresu své ženy. „Je skvělá,“ pronesl hned v prvních větách pro magazín Entertainment Weekly, zatímco Jen něžně hladil po zádech, „pomáhá mi všemi myslitelnými způsoby.“

Na mysli měl jistě nejen natáčení svého nejnovějšího režijního počinu. Pro magazín The Hollywood Reporter před časem také vyzdvihoval přednosti své úspěšné ženy, které mu pomáhaly při natáčení. "Je skvěle informovaná o tom, jak se móda vyvíjí prostřednictvím kultury jako souběh hudby, sportu, zábavy a tance.Držitel dvou Oscarů ve svém nejnovějším filmu totiž vypráví skutečný příběh basketbalové legendy Michaela Jordana a úspěšné sportovní značky Nike z 80. let minulého století.

Dokonalost do posledního detailu

Styling třiapadesátileté herečky si vzali na starost hned dva stylisté – Rob Zangardi a Mariel Haenn. A odvedli vskutku skvělou práci. Model z couture kolekce Antonio Grimaldi obsypaný krystaly připomínajícími kapky rosy, navíc v trendy neonové barvě, doplnili luxusními šperky Shiphra.

Ty se pyšní tzv. lab–grown diamanty, tedy uměle vytvořenými drahými kameny, které reprezentují udržitelnost i v podání luxusních doplňků. Jennifer ale doma nezapomněla ani svůj proslulý zásnubní prsten s obřím smaragdem, který krásně ladil s barvou šatů. Celkový look plný třpytu doplnily ještě  blyštivé střevíčky na platformě a stejně vyvedené pouzdrové psaníčko.

Dokonale vyladěný outfit si můžete do detailů prohlédnout ve fotogalerii a nechybí ani inspirace, jak s jednotlivými trendy naložit při vytváření jarních outfitů.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články