Kate Middleton na Wimbledonu oslnila žlutými šaty. Nechte se jí inspirovat a staňte se sluncem svému okolí

Kate Middleton ve žlutých šatech na Wimbledonu: Inspirujte se jejím stylem zářícího slunce
Zdroj: Profimedia
Kate Middleton včera oslnila na wimbledonském kurtu.Vévodkyně z Cambridge oblékla krásné žluté šaty.Její šaty byly značky Roksanda a vyšly by vás na 32 tisíc korun. My jsme pro vás našli žlutou inspiraci v českých obchodech.Společenské šaty Trendyol. About You, 1879 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Vévodkyně z Cambridge Kate Middleton (40) předávala na Wimbledonu vítězný talíř tenistce Jeleně Rybakinové (23). Pro tuto příležitost zvolila zářivě žluté šaty s ozdobnou mašlí na rameni. Co se jí inspirovat a obléknout letošní léto tento výrazný odstín?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 10. 07. 2022 13:30

Kate Middleton byla sluncem sobotního finále ženské dvouhry na Wimbledonu. Na tuto slavnostní příležitost oblékla šaty značky Roksanda v hodnotě 32 tisíc korun. Pokud se vám žlutá barva zalíbila, zařaďte ji také do svého šatníku. 

Žlutou barvu kombinujte s bílou, zlatou nebo hnědou

Vybrali jsme pro vás několik kousků z aktuálních módních kolekcí, které vám pomohou zazářit při všech možných příležitostech. Žlutá barva je výrazná, tudíž to chce trochu odvahy ji obléknout, protože budete poutat hodně pozornosti. 

V přírodě je žlutá barva signální a největšího kontrastu se jí dostává v kombinaci s černou. Pokud ale nechcete vypadat jako vosa, kombinujte ji s jemnějšími odstíny, nejlépe bílou. Tu zvolila i Kate Middleton, když k šatům obula lodičky v této barvě. 

V umění zastupuje žlutá zlatou barvu a bývá symbolem věčnosti. Doplňky ke žluté tak volte raději ve zlatém odstínu a skvěle se bude hodit také hnědá barva. 

Podívejte se do fotogalerie, jaké zářivé kousky byste si mohli pořídit na letošní léto.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články