Vlasové proměny Katy Perry: Začínala jako tmavovláska, nyní je blond. Nebála se ale ani fialové či zelené

Vlasové proměny Katy Perry: Začínala jako tmavovláska, nyní je blond. Nebála se ale ani fialové či zelené
Zdroj: koláž Lifee/Profimedia
Zpěvačka Katy Perry se změn barev a účesů nebojí. Delší tmavé vlasy však nosila poměrně dlouho.V posledních letech si však zamilovala studenou blond a nutno podotknout, že v ní vypadá ještě o něco lépe než v původní hnědé. Katy se však nebojí ani velmi krátkých střihů. V krátké délce zkusila i neonový odstín zelené. + 7 fotek+ 8 fotek

Zpěvačka Katy Perry (37) je kromě nesporného hudebního talentu známá také častými změnami účesu. Na hlavně jich během posledních let vystřídala desítky a rozhodně jí nejsou cizí ani extravagantnější barvy a střihy.

Dana Klementová
Dana Klementová 20. 10. 2022 08:00

Modré, fialové či růžové vlasy? Katy Perry se nebojí ničeho. Nutno však podotknout, že jí všechny tyto barvy sluší, a pokud se objeví na veřejnosti, vždy vypadá upraveně a její outfit je dokonale sladěný s účesem

Extravagance versus uhlazenost

Mohutně na sebe strhla pozornost například v roce 2011, kdy dorazila na MTV Video Music Awards v růžovém zvlněném mikádu a černých minišatech, které vypadaly jako vyrobené z gramofonových desek.

Katy Perry ale umí být i za dámu, když chce. To ostatně dokázala například na večírku před předávání Cen Grammy v témže roce, kam se vydala v dlouhých tmavě hnědých vlasech rozdělených uprostřed pěšinkou a docela běžný účes doplnila úchvatnými perlovými šaty ve stylu mořské panny.

Spousta fanoušků má ale Katy zafixovanou jako zpěvačku s bláznivě modrými vlasy a nepřehlédnutelnou ofinou, jimiž se opakovaně prezentovala před zhruba deseti lety. A jaké další barvy máma dvouleté Daisy Dove vyzkoušela?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry)

Tmavě hnědá stálice

Jednou z barev, na které jsme u Katy zvyklí, je tmavě hnědá. K té se pravidelně vrací již řadu let a vypadá v ní skvěle. Čas od času pak své hnědé kadeře navlní nebo je sepne do vyššího drdolu či culíku.

Studená blond

Kromě hnědé má Katy ráda také studenou blond, kterou na ní v posledních letech vídáme poměrně často. Za nás jí tato barva sluší ze všech nejvíc. Vypadá v ní mladistvě, svěže a krásně podtrhává její přirozeně půvabné rysy. Obzvláště jí tato barva lichotí v kombinaci s kratším sestřihem či romantickými vlnami.

Všechny odstíny růžové a fialová

Katy je však rovněž známá jako milovnice extravagance, a tak není divu, že jsme na její hlavě mohli vidět už ledacos. Pokud zpěváčka vydává nový hit či album, vždy tuto událost ozvláštní stylovým účesem. Co se barev týče, má partnerka herce Orlanda Blooma nejraději růžovou. A to ve všech odstínech. Mohli jsme na ní vidět nepřehlédnutelnou neonově růžovou i světlejší varianty v podobě rose gold odstínů. Cizí jí ale není ani fialková. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články