Letní sukně za pár stovek: Nechte se inspirovat modely, za které moc neutratíte a ještě vám vydrží několik sezón

Letní sukně za pár stovek: Nechte se inspirovat modely, za které moc neutratíte a ještě vám vydrží několik sezón
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee.cz
Zelená vzorovaná sukně. ZOOT.lab, 223 Kč. Žlutá asymetrická midi sukně. CAMAIEU, 368 Kč. Bílo-hnědá vzorovaná midi sukně METROOPOLIS by ZOOT.lab, 391 Kč. Puntíkovaná midi sukně. MOHITO, 499 Kč. + 16 fotek+ 17 fotek

Ráda byste obohatila svůj letní šatník, ale nechcete do nákupů investovat zbytečně moc peněz? Z letošních kolekcí jsme vybrali pár letních trendy sukní do 600 Kč. Poradíme vám, jaké budou slušet zrovna vašemu typu postavy.

Dana Klementová
Dana Klementová 14. 07. 2022 09:00

Hezká a stylová móda nemusí být vždy drahá. Právě naopak. Vybrali jsme proto pro vás hned 20 letních sukní, ze kterých si zaručeně vyberou ženy všech věkových i proporčních kategorií. Která bude tou pravou pro vás?

Sukně pro různé typy postav

Máte postavu typu A, která je charakteristická útlou horní polovinou těla a širšími stehny? Zvolte mírně rozšířenou sukni do pasu. Právě áčkový střih totiž zvýrazní váš štíhlý pas, a naopak pomůže zamaskovat rozdíl mezi oběma polovinami těla.

Jestliže se naopak vaše postava vyznačuje štíhlejší dolní polovinou těla a větším bříškem, nejvíce vám budou lichotit minisukně, jež nechají vyniknout vaše nohy. Dovolit si zároveň můžete i sukně s výraznějšími vzory. Ty odlákají pozornost od problematické horní části těla. 

Ženy s obdélníkovou postavou si mohou dovolit jakýkoliv střih, ale nejvhodnější pro ně budou modely vzorované, volánkové či květované. Právě ty pomohou podtrhnout jejich ženskost. 

Nejjednodušší to mají dámy s postavou ve tvaru přesýpacích hodin. Ne nadarmo je tato postava označována za proporčně ideální. Nejvíce na takové postavě vyniknou pouzdrové sukně, a především pak sukně do pasu

Inspirace na léto 2022

Ať už máte jakoukoliv postavu, nebojte se zkusit v kabinkách obchodu i něco, co vám přijde na ramínku nudné. Mnohdy právě jednodušší modely vyniknou až na postavě a to, co se vám líbí na ramínku, pak takovou službu neudělá.  Inspiraci na stylové letní sukně, které nebudete mít jen na jednu sezónu, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články