Módní ikona Ewa Farna: 5 nejpovedenějších outfitů, jimiž šlape na paty světovým celebritám

Módní ikona Ewa Farna: 5 nejpovedenějších outfitů, jimiž šlape na paty světovým celebritám
Zdroj: Showpix
Ceny Anděl 2014 a Ewa Farna v krátkých šatech s cibulákovým motivem a modrými lodičkami.Módní ikona Ewa Farna: 5 nejpovedenějších outfitů, jimiž šlape na paty světovým celebritámO rok později oblékla Ewa Farna na udílení cen Anděl dlouhé splývavé šaty s rozparkem a stříbrným zdobením ramen. Róbu doplnila černým psaníčkem a černými lodičkami.
Módní ikona Ewa Farna: 5 nejpovedenějších outfitů, jimiž šlape na paty světovým celebritám+ 6 fotek+ 7 fotek

Ewa Farna (28) působí na české hudební scéně již více než 15 let. Z mladé dívky s rovnátky vyrostla v krásnou ženu, která slaví jeden úspěch za druhým. Kromě své hudební tvorby je zpěvačka známá také jako velká milovnice módy. Pojďme se podívat na 5 nejoslnivějších rób, které tato Zlatá slavice v minulosti oblékla.

Dana Klementová
Dana Klementová 21. 01. 2022 11:30

Ewa Farna je u fanoušků oblíbená nejen pro své hity, ale také přirozenost a lidskost. Přestože už ve velmi mladém věku dosáhla nemalých úspěchů, stále zůstává tou skromnou zpěvačkou, která se nebojí ukázat světu své nedokonalosti.

Jako malá čelila Ewa Farna šikaně

To potvrdila především v jednom ze svých posledních hitů Tělo, ve kterém poukazuje na fakt, že i ženy s hendikepem či jakoukoliv fyzickou nedokonalostí jsou krásné. Sama Ewa musela v minulosti kvůli svému vzhledu čelit šikaně, proto se nyní snaží na tuto problematiku poukazovat.

Od roku 2006, kdy Ewa prorazila se songem Měls mě vůbec rád, uplynulo již více než 15 let. Během té doby vydávala jeden hit za druhým, účinkovala jako porotkyně v SuperStar, vzala si za muže kytaristu Martina Chobota, stala se poprvé maminkou a loni byla dokonce vyhlášena Zlatou slavicí. Z dívenky, která se kromě okouzlujícího hlasu proslavila rovněž ikonickými rovnátky, to tak dotáhla až na samý vrchol, a přitom zůstává svá

Rozhodně žádná tuctovka

A ať už se Ewa objeví kdekoliv, vždy to stojí zato. V tuctovém a neoriginálním outfitu ji totiž jen tak nepotkáte. Přesvědčit se můžete sami v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články