Módní policie z Grammy 2023: Tři flitrové outfity Harryho Stylese a metalické modely Beyoncé i Lizzo

Módní policie z Grammy 2023: Tři flitrové outfity Harryho Stylese a metalické modely Beyoncé i Lizzo
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Beyoncé získala na Grammy sošku za nejlepší R&B píseň. V metalickém modelu přímo zářila. Harry Styles předvedl hned tři zářivé modely. První byl tento overal. Pak přišlo na řadu vystoupení ve flitrovém modelu. A ceny Grammy už přebral v tomto usedlejším modelu, který ale přeci jen stále odhaloval jeho tetování na hrudi. + 16 fotek+ 17 fotek

V Los Angeles proběhl 65. ročník cen Grammy. Ovládla jej zpěvačka Beyoncé, která se v loňském roce vrátila na vrchol s novou deskou Renaissance. Cenu za desku roku jí sice vyfoukl Harry Styles, ale i tak si dvě sošky odnesla. Podívejte se, jak to hvězdám hudební scény slušelo na události roku.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 06. 02. 2023 11:25

Zpěvačka Beyoncé se stala rekordmankou v historii cen Grammy. Ve svých 41 letech získala už 32 zlatých gramofonků a tím překonala rekord britského dirigenta George Soltiho, který za svou kariéru získal 31 sošek.

Na letošním předávání získala zpěvačka dvě ceny, přičemž jednu z nich nestihla převzít na pódiu, protože uvízla v zácpě. Zlaté sošky získala za nejlepší R&B výkon a nejlepší R&B píseň. Pro druhou cenu si přišla v krásných metalických šatech bez ramínek od značky Gucci. 

Metalické modely ovládly Grammy 2023

Nejen Beyoncé oslňovala svým zářivým modelem. Metalické šaty na sebe oblékla i zpěvačka Lizzo, která při přebírání ceny za nejlepší nahrávku (píseň About Damn Time) děkovala právě Beyoncé za její vliv na kariéru dalších zpěvaček.

Krásné stříbrné šaty oblékla také Lauren Hashian, manželka herce Dwayna Johnsona, či Paris Hilton.

Blyštivá extravagance Harryho Stylese

Nejvíce ovšem zářil Harry Styles, který si odnesl sošky za album roku a nejlepší popové album. Britský zpěvák má svůj nekonvenční styl, který předvedl hned ve třech různých outfitech. Na červeném koberci se nejprve prošel ve flitrovém overalu duhových barev, ze kterého se na vystoupení převlékl do ještě výraznějšího modelu. Před hudební honorací vystoupil ve stříbrném overalu s flitry na dlouhých třásních, které se vlnily v rytmu hudby spolu s ním.

Pro ceny Grammy už si přišel v celkem usedlém modelu sestávajícím z dlouhých širokých kalhot, které nosí od vydání nového alba, krátkého saka a ještě kratšího třpytivého topu. Harry dává rád na odiv svá tetování a nejčastěji odhaluje dvě holubice na hrudi. Nutno říct, že Stylese si nikdo ani nedokáže představit v usedlejších modelech. Zpěvák se rád ozdobí i šperky a málokdy mu chybí lak na nehtech, nejspíš vlastní značky Pleasing.

Sam Smith i Shania Twain v extravagantních modelech

Jestli někdo ještě posunul hranici extravagantních modelů, byli to zpěváci Sam Smith a Shania Twain. Britský zpěvák nedávno vydal velmi kontroverzní videoklip, kde obléká několik ryze ženských modelů. Sam Smith se cítí být jak ženou, tak i mužem. Jeho styl budí v některých lidech rozpaky, ale zároveň i obdiv. Na jeho model se můžete podívat do galerie.

Shania Twain přišla na červený koberec v obleku s puntíky, který byl inspirován sedmdesátkami. Model navrhla Harris Reed, kreativní ředitelka značky Nina Ricci. Její modely miluje i již zmiňovaný Harry Styles.

Pokochejte se modely z letošního udílení cen Grammy.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články